Mascarpone

ledenka  

član od: 1.3.2008

sporočila: 201

27. dec 2008 13:12

Anomis, če se ti to dogaja pa pokukaj malo v omaro kjer imaš tele čokolade in palčke. Zna biti da se bila kje luknjica in so ti molji (ali kaj je že tisti krilati obiskovalec omaric z dobrotai??)prišli (oni naredijo črvičke in pajčevine). Tudi sama sem se enkrat čudila kako so mi lahko prišli v zaprto skleo s pšeničnim zdrobom črvički in pajčevine in pol sem jih vidla letati. Sedaj pa imamo doma v omari tisto stvar, ki je na reklami po tv.(so taki listki z lepilom in se porem zalepijo gor). ledenka

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

27. dec 2008 13:45

sej to mi je čist jasno, da se lahko stvari jedo tudi po izteku roka. sploh ko skapiraš kako v mlekarnah npr določujejo roke, ti je po zdravi logiki jasno da še mora kar nekaj dni zdržati stvar. nisem pa vedela točno kako je z mascarponejem, oz, najbrž bom to tako ali tako ugotovila 31ga ;) bannanna_v_slo ;)

mizarka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 988

27. dec 2008 17:54

Tole je pa kot nalašč zame.Kupila sem mascarpone v Hoferju, da bi naredila rezine po trenutnem navdihu( ne vem točno od katere so, stana r mislim) in sem zaradi peke piškotov nanje čisto pozabila.

mizarka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti