20. avg 2008 15:43
He he, Vendelina, tebe je pa fanj met zraven, ko se gre po nakupih
20. avg 2008 15:43
He he, Vendelina, tebe je pa fanj met zraven, ko se gre po nakupih
21. avg 2008 8:51
Aja za ta tečaj sem se mislila prijaviti, če se kaj sprejemaš...
21. avg 2008 9:02
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Blazno veliko je vijoličaste in to v srajcah in tudi v kežual liniji. Kar zmorejo nositi temnolasi in temnooki lepotci, ostalim pa toplo odsvetujem. Vendelina jr. |
21. avg 2008 9:12
Jp, včeraj sem bila na moškem čekingu. Svetleči materiali, so mi sicer všeč. Pa veliko ruskih ovratnikov, je moj nekaj pomeril, pa sem mu rekla, dvigni desnico, saj si kot naci, : ) (je pač minimalist, pa totalno zabrit, brez las...).
lidka
21. avg 2008 9:19
Moj ima sicer tako službo, da ima zelo casual stil. Torej kavbojke, kakšna Marc O"Polo majčka (ja strašno drago), kakšna srajčka na easy. Njegove naj barve (za zgornje dele) pa so oranžna, živo zelena, rdeča - glavo bi mu odšraufala... Ampak njemu res vse paše - 1,97 cm, blizu 100 kg (ki se pri tej višino strašno dobro porazdelijo na prava mesta), rjavi lasje, tople rjave oči in temna polt. Za kake posebne priložnosti ali za "večerni izhod" pa si obleče kake lepe hlače, salonarje in kako bolj fino srajco in mislim, da bi mu lahko uturila eno v vijolični... Začetnica
21. avg 2008 10:16
Joj ko vas takole berem, opažam, da sem totalno OUT in včasih skoraj nimam pojma, o čemu pišete. Sem pa res ena nezainteresiranka za modo, da ne govorim o tem, da tudi po nekaj let nosim iste cunje in veliko trgovin, o katerih govorite, sploh ne poznam. Blagor vam - kje pa najdete čas za takšna letanja in opazovanja? Vsaka čast. mojcca
21. avg 2008 10:33
| mojcca je napisal/a: |
| Blagor vam - kje pa najdete čas za takšna letanja in opazovanja? mojcca |
21. avg 2008 10:35
Jaz tudi, si vedno vzamem čas, da naredim magari kak obhod, pa čeprav traja 2-3 min...
lidka
21. avg 2008 10:48
Tak obhod spada v tisih 10 minut ko na izhodu iz službe mentalno šaltam v zasebno življenje. Sicer pa vaja dela mojstra in zdaj zmorem že v petih minuta marsikaj pregledati.... Vendelina jr.
21. avg 2008 10:49
Kdaj pa kuhate?Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cvetačna juha s popečenim kruhom

Tajski rdeči curry