Občasna menjava vikenda

mandelj  

član od: 6.5.2004

sporočila: 90

8. avg 2008 13:23

Vidim, da so mnenja različna, kot pri nas doma. V kolikor bi se takšne menjave lotili bi ljudi prej sigurno želeli spoznati, kot tudi videti lokacijo in urejenost objekta na drugi strani. Vsi vemo, da so kriteriji glede urejenosti in čistoče različni. Mnenje, da bi morda oddal počitniško enoto, svojega stanovanja pa ne pa mi ni razumljivo. Mi imamo v hiši ob ob obali ravnotako vse osebne stvari, stalno prižgan in poln hladilnik, kolesa, čoln, sosede katere ne želimo motiti z glasno glasbo ipd. Morda pa bi termin oddaje res večkrat pomislili ali je vse v redu. Hvala za mnenja, v kolikor pa pride slučajno do realizacije vam zaupam izkušnjo. LP

HejHoj  

član od: 14.2.2008

sporočila: 135

9. avg 2008 8:03

citat=--lidka--] Samo to dodam na hitro, da ljudje, sploh tujci nimajo nekega privzgojenega občutka, da se kaj ukrade ipd. Jim na kraj pameti ne pride. (so tudi kazni visoke). Poznam to iz ZDA in mi je bilo tudi grozno kulsko, :) . Jaz sem tudi bolj open. lidka [/citat] To se pa bere, kot da imamo mi, ki nismo tujci, nek privzgojen občutek, da se kaj ukrade ipd. Veš kaj, Lidka, tole je pa malo preveč. Kot, da smo pri nas sami potencialni tatovi, tam v krasni tujini pa sami pošteni ljudje. Na splošno pa tole: meni se že ne bi zdelo enako oddati svoj vikend ali svoje stanovanje. je pa, ne glede na to, koliko je vikend uporabljan, stanovanje bolj osebno, z več osebnimi rečmi.

mimimimi  

član od: 5.7.2012

sporočila: 1

11. jul 2012 13:51

Pozdravljen mandelj,

 

ste še za menajvo vikenda? mi bi ravno tako menjali..seveda za morje..imamo pa vikend v planini, ki ga nismo še nikoli oddali!

 

 

 

mandelj je napisal/a:

Imamo vikend hišo ob obali. Nikoli je nismo oddajali ker smo polni pomislekov (živali, kajenje, neodgovorno ravnanje z opremo, ...) pa še bližnji sosedje imajo z oddajanjem neznancem slabe izkušnje, kljub dobri dnevni najemnini (100 eur).

Ta teden pa smo bili v Kranjski Gori in razmišljamo, da ima kdo z hišo v tem koncu ravnotake pomisleke, menjal pa bi za termin ob morju.

 

Kaj mislite o tem in morda ima kdo kakšne izkušnje z podobno menjavo?

 

LP

mimimimi

sonček111  

član od: 18.1.2018

sporočila: 1

18. jan 2018 9:43

Pozdravljeni

Jaz sem za zamenjavo kake počitniške destinacije.

Imamo prijetno hišico v bohinjskem koncu. Hišica je za 6 ljudi  s savno,masažnim tušem  in v njej je vse za preživetje prijetnih počitniških dni. 

Hišica je na mirni lokaciji z velikim vrtom ob potočku idealno za hladen oddih sredi poletne vročine . Izhodišče za planinarjenje in bližina vodnega parka v Bohinjski Bistrici. V zimskem času se lahko izhodišče za turno smuko po smučišču Kobla ali bližina umetnega drsališča ali pa urejenih prog za tek na smučeh. Tudi rečnim ribičem je priljubljena destinacija. 

Iščem pa nekaj v dalmaciji. Lahko je na tudi na otoku. Sanjska lokacija bi bila ob morju in nekaj sence . Za kak teden v poletnih mesecih, mogoče kak podalšan vikend da z možem ali pa odraslima otrokoma koristimo dopust tudi na drugi lokaciji.

Mogoče koga zanima ? 

tatjana.zivic@gmail.com 

lp T 

sonček111

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti