Natikači cross

veverica  

član od: 12.11.2001

sporočila: 1038

21. jul 2008 10:32

Crocsi so zaenkrat edina obutev, v kateri me poleti po cca 14 urnem delu, pretežno stoje, ne bolijo noge! Pa sem imela na nogah že marsikatere čevlje, priznane znamke, v celoti iz naravnih materialov, z ortopedskimi kopiti, itd. Zaenkrat se ne pritožujem oziroma jih celo priporočam. In sončno rumene pašejo k delovnim oblačilom in moji duši! NA Rudniku v centru Supernova je ena trgovina zgolj s Crosci, kjer je na izbiro ogromno barv in modelov. Pravzaprav sama nosim rumene zaradi tega, ker so (original) Crosci delani v različnih državah na različnih kopitih. Meni so najbolj odgovarjali modri ali rumeni (imam zelo ozko nogo). Sporočilo je spremenil(a) veverica dne 21. jul 2008 10:43:43

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

21. jul 2008 10:50

Matr, kako so noge smrdele po petih urah v startaskah! Pa beli tenki zokenčki zraven... Za situacije, kjer je treba pa veliko stati, bi pa jaz bolj v birkenštok z masažnimi čepki smer razmišljala (to so tisti nemški znanstveniki za šlape). Vendelina jr.

sara.vidmar  

član od: 12.1.2005

sporočila: 654

21. jul 2008 11:40

kavica je napisal/a:
Zanima me kakšne izkušnje imate z njimi. In pa če se jih splača kupit v ameriki( imam ravno priložnost ) zaradi cene. Hvala za vaša mnenja in izkušnje

kavica
Odlični so! Meni dol visi za to, kaj naj bi bilo po nekih merilih lepo in kaj ne. In mi je tudi čisto vseeno, če se kdo obrne za mojimi oranžnimi crocsi in viha nos nad njimi. Življenje je prekratko, da bi se obremenjevala s tem, kaj drugi mislijo. Njihova stvar. Moje noge so pa moja stvar. In crocsi so najboljše, kar sem v zadnjem času kupila zanje. Jaz jih lahko samo priporočam! Tako kot je že ena omenila - dodatno vrednost jim da njihova živahna barva in oblika, ne moreš se kislo držat, če imaš kaj takega na nogah. sara

nsns  

član od: 11.9.2007

sporočila: 74

21. jul 2008 11:49

Tudi meni ta obutev ni lepa pa jo vse eno z veseljem natikam na noge. Kupila pa sem jih na enem karibskem otoku za 10$ ker mi je bila všeč barva. Bela podlaga s črnim vzorčkom (krogci) nsns

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

21. jul 2008 11:52

Pred nekaj tedni sem gledala na nemškem kanalu primerjavo obeh modelov (originala in ponaredka) - sploh ni bilo razlike ... razen v materialu v tej smeri, da se je ponaredek hitreje ponucal, ko so z njima ribali po brusnem papirju. Lani sem bila absolutno proti temu "plastičnemu coklu", zdaj pa me po malem že mika. Marna

veverica  

član od: 12.11.2001

sporočila: 1038

21. jul 2008 11:57

Vendelina jr. je napisal/a:
Za situacije, kjer je treba pa veliko stati, bi pa jaz bolj v birkenštok z masažnimi čepki smer razmišljala (to so tisti nemški znanstveniki za šlape). Vendelina jr.
Tudi en model znamke Birkenstock je že med preizkušenimi, pa mi niso odgovarjali! veverica

titta  

član od: 28.9.2006

sporočila: 1056

21. jul 2008 12:01

Zanima me, kaj bo naslednje leto hit poletja. Lani in letos so torej ti čeveljci, malo nazaj je vse kar je lezlo in šlo nosilo japonke....osebno so mi pri duši najbolje zapisani cokli kopitrane Sevnica. Vsako leto izgladam malo staromodno ampak cokljam pa izredno rada v tem naokoli.

Nekje sem videla modne smernice v katerih se na veliko prisega na tiste tako imenovane Kristusove opanke ...bomo videli, kaj bo čas prinesel.

Titta

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

21. jul 2008 12:31

Ja, mogoče bi morala zapisati, da so kroksi optmistično obuvalo. Kadarllazim okrog v lesenih cokalh, ki so izdelani še iz plemenitega usnja, se mi noga v gležnjih obrača. Pa še cela ulica, vključno s severno taščo ( zahodna je ped meseci umrla), pride gledat na okno, kdo hodi po cesti.

Potem obstaja fantastična obutev Kopitarne Sevnica, ki jo imam že od leta 1992 in je bil prvi par dražji od salonorjev, ki sem jih kupila v isti trgovini. Menjam jih vsake toliko, prepričala pa sem še nakaj prijateljev in sorodnikov, da jih zdaj navdušeno nosijo.

Kar se pa grdote, ali lepote, kakor vam drago, tiče, lahko rečem, da sem v svojem življenju videla že toliko grdih obuval, da bi nekatere obula le v primeru, če bi komu reševala življenje.

Sama sem velik ljubitelj salonarjev in se mi po nekaterih še danes toži. Zaradi oteklih nog sem se bila prisiljena preusmeriti v bolj široke modele, kjer pa ponudba spominja na obutev za zelo stare mame. Žal. Aja, nisem samo ljubitelj salonarjev,  kar je za na noge, je pravzaprav moja strast.

Priznam, da se nikoli nisem mogla navaditi na ultra špičake, pupe s številko 40 na visokih petah,ki jih je zanašalo pri hoji. Od vsega, kar sem do sedaj videla na naših cestah, me je najbolj pretresla grunge obutev , ultra debeli podplati in ti špičaki. Če odmislim, da me vedno prizadene plastičen čevelj, lep, ampak uničen s cenenim materialom.

Drugače pa naj nosi vsak obutev, ki si jo je izbral. Zdrznem se samo ob slabo očiščenih in pošveplanih, ki kažejo na malomarnost .

Glede okusov se ne bi prepirali. Imam pa nagledane ene rožaste batarce, tista ara pa mi je že skočila v torbo. Čaka na primerno vpeljavanje.

 

F r i n a

elba  

član od: 7.2.2007

sporočila: 178

21. jul 2008 12:50

Marna, sva že dve. Lani so bili to najbolj "gravž" reč - vsaj zame, kar jih je sinova punca navlekla nase. Lani je imela oranžne. Ko se je letos pojavila s pink varianto, je bilo že malo bolje. Prejšnji teden je imela cart roza - sem jih probala. In bila navdušena. Tako navdušena, da jiih bom kupila. Verjetno bodo najprej , kakšen teden za po vrtu, čez deset dni - k sosedi na kavi, čez štirinajst pa, ko so moja glava navadi na njih, za ven. No, pa za na dopust bodo tudi fajn. Se odločam za svetlo plave. Če dobim svojo številko. elba

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

21. jul 2008 13:11

elba - po takem postopku, bi jih tudi jaz peljala na sprehod. Najprej pa bi sigurno bili samo za doma. Bom pa nabavila kar poceni varianto. Marna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

malo za hecsijasaja
Kaj jutri za kosilo?johana
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti