Masažni aparati z vibracijami in tresenjem

nina88  

član od: 6.3.2007

sporočila: 66

tema odprta - 14. jul 2008 10:52 | ogledi: 7.068 | odgovori: 3

Pozdravljeni!

Ker se že nekaj časa bojujem proti celulitu, z ročno krtačko masiram, veliko vode, pravilna prehrana in tek nekje 3x na teden po 5 km, me zanima kako bi bilo še bi še začela z vibracijsko masažo. Malo je bolje ampak celulita je še ogromno, zato bi začela z enim masažnim aparatom ki ga imamo doma. Je tak pas ki ga lahko daš okrog trebuha, nog, riti, in te masira, v obliki ščipanja, stiskanja, gnetenja, menjava masaže in mesta masiranja. Koža recimo po 15 minutah postane rdeča, malo peče in srbi. Mislim da to je nek učinek, spodbudi cirkulacijo, pa verjetno se po temu še kaj shujša če redno uporabljaš.

Kaj vi mislite bi bil ta pas o.k., za prekrvavitev in izgubo celulita, ker največ se mi gre zaradi tega.

Ma katera tak pas ga uporablja, so kakšni rezultati?? Kakšne so vaše izkušnje?

Kaj pa recimo da bi se namazala z oljem proti celulitu, in povila s prozorno folijo in šla spat? to je kakšen učinek?

hvala za pomoč

lp Nina

nina88

titta  

član od: 28.9.2006

sporočila: 1056

14. jul 2008 11:22

Si že poskusila s tistim blatom Fango, oviješ se s folijo in za kakšne 45 minut pustiš da deluje. Preiskusila sem in je učinek, saj je koža res videti manj nagubana, ali kakorkoli bi že lahko ta pomarančni videz imenovali.

Za tisti aparat pa nisem ravno navdušena saj sem dobila informacijo, da vibracije, kakršnekoli že so, niso tako pozitivne navznoter in je to precej nenaravno dejanje.

Dober je tudi pas, ki ga oviješ in priklopiš in te segreva (kot nekakšna savna). Imajo jih že v vseh večjih centrih. Savna belt ali kako je že naziv. Tudi dobra stvar po kateri posegam.

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

14. jul 2008 11:25

Če si prepričana, da nisi noseča, potem mi ni jasno, zakaj tiste pošasti od vibracijskega pasu že ne uporabljaš....Z vztrajno uporabo bi se kakšen efekt moral poznati. Vendelina jr.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtTrixi
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti