19. maj 2008 19:55
![]()
![]()
Tako sem bila navdušena na tale link o jajcih, da sem šla takoj poskusiti....meni ni uspelo, vse mi je padlo z rok, pa še pošteno sem vse umazala
morda sem prenežno pihala?
Anamarija ![]()
19. maj 2008 19:55
![]()
![]()
Tako sem bila navdušena na tale link o jajcih, da sem šla takoj poskusiti....meni ni uspelo, vse mi je padlo z rok, pa še pošteno sem vse umazala
morda sem prenežno pihala?
Anamarija ![]()
19. maj 2008 20:00
Dojenčki nehajo jokati, če poslušajo zvok fena. Mi smo ga kar na cd posneli in smo ponoči poslušali fen-cd... ![]()
19. maj 2008 20:13
Svetovno! Ono lupljenje krompirja je krasno. Sicer ga dam v hladno vodo, lupiti ga je res lažje, to pa bom vsekakor poskusila.
19. maj 2008 21:38
Tako sem bila navdušena na tale link o jajcih, da sem šla takoj poskusiti....meni ni uspelo, vse mi je padlo z rok, pa še pošteno sem vse umazalamorda sem prenežno pihala? Anamarija Si me pa nasmejala, Anamarija! Pa nič okol govort, kako si jih lupila...
19. maj 2008 21:56
Madonca, sn se napihala, ka se mi fse suče. Grem se ohladit: http://www.youtube.com/watch?v=ikqaCPI--gg tumpika
19. maj 2008 22:03
Jaz sem prišla do tega linka z lupljenjem jajc nekako pred velikonočnimi prazniki in je potem ati pri zajtrku otrokom "prodajal finto" kot svojo
19. maj 2008 22:23
http://www.youtube.com/watch?v=g79kxDzvqAE -pa poglejte še tole. Je res nekaj resnice o vodi in dojenčkih... Moja 7 mesečna hči zaspi v vozičku, ko pomivam posodo. špelči
20. maj 2008 0:13
Drage dame, ne paše ravno v temo, ma tole sem posledično našla med brskanjem po gospodinjskih trikih....pa še polna luna je, me malo
20. maj 2008 8:34
naše
kure nosjo nekam čudna jajca. Od pihanja sem že čisto
pa še modrčki so ratali nekam tesni.![]()
le zakaj![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ajdov kruh z orehi

Palačinkina torta z malinami