n class='poudarjeno'>>
Zope
n class='poudarjeno'>> Moj
kaš
S
Lep
ha
n class='poudarjeno'>>
Zope
n class='poudarjeno'>> Moj
kaš
S
Lep
ha
1. maj 2008 8:47
Ali ni oves običajno v obliki kosmičev? Za te vem, da so zelo zdravi, pa tudi za marsikaj se jih da uporabiti v prehrani. teta torta
1. maj 2008 10:32
dobi se tudi kaša, poglej pri izdelkih za zdravo prehrano Lisa
1. maj 2008 19:24
Ja pa res so ovseni kosmiči. Ni mi prišlo to na misel. hvala! ham-njam
2. maj 2008 15:08
Ovseni kosmiči so res super saj jih lahko uporabimo namesto moke pri zagostitvi zelenjavne juhe pa še bolj zdravi so.Kašo pa poznam le proseno ki je pa tudi lahko dodatek k zelenjavnim jedem ali pa kuhana na mleku ki pa je tudi zelo dobra jed za otroke in odrasle.Pa dober tek. mark5
2. maj 2008 16:58
No, kaj pa ajdova kaša? Pa ješprenj, v bistvu je to ječmenova kaša, ne? Pa pirina kaša se tudi dobi, se mi zdi.
3. maj 2008 12:11
Proseno kašo lahko zakuhate tudi v juho namesto rezancev. Probajte, mi imamo zelo radi. regina
4. maj 2008 4:03
Prosena kaša v juhi - zanimivo!! V zelenjavni, domnevam, ali pač katerikoli? Mi imamo zelo radi ovsene kosmiče v zelenjavni juhi, pa amarant tudi!! (malce sladkast okus) Osebno sem vedno mislila, da so "ovsena kaša" kuhani ovseni kosmiči... (?) A obstaja še kaj drugega? Jagoda501
4. maj 2008 9:56
Ovsene kosmiče lahko tudi skuhaš - z dopdatkom cimeta in žličko medu so še bolj slastni :) jaz jih pa najpogosteje kar čez noč namočim v mleku, pustim v hladilniku in so zjutraj slastno mehki in še neko tako dodatno sladkobo dobijo. S proseno kašo pa naredim tako, da jo z vročo vodo poparim in pustim ene pol ure. *sandy*
4. maj 2008 10:10
S proseno kašo večkrat gostim mešano zelenjavno juho, eno pest za štiri juhe in lepo zgosti, ne da nobenega priokusa.
Lijana
5. maj 2008 20:38
Meni je prosena kaša dobra tudi kot osnova za "glavne" ali "piknik" poletne solate - včasih jo dam namesto ješprenja, pire, ajdove kaše, riža, kus kusa ali česa podobnega. Moja babi si rada skuha proseno kašo na mleku in s kakšnim koščkom suhega sadja za večerjo. Iz ovsenih kosmičev pa so mi dobri piškoti, dodajam jih tudi v mešanico za polpete in v mešanico za jutranji misli. Pa seveda tako, kot so napisale že pred menoj. 5rusaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Milijonska juha

Polnjene paprike