Ljubljana, prešernov trg, 19. april - za podporo tibetu 3

skypeace  

član od: 29.3.2008

sporočila: 7

tema odprta - 16. apr 2008 15:15 | ogledi: 1.707 | odgovori: 1

ZA MIR IN ČLOVEKOVE PRAVICE V TIBETU

Kontakt: 040-125-512

Po tem, ko je Evropski parlament sprejel resolucijo o Tibetu, se bo v Ljubljani odvijalo mirno zborovanje - podporniki Tibeta so vabljeni, da se zberejo in zahtevajo konec nespoštovanja temeljnih človekovih pravic v Tibetu, in da zaprosijo za to, bi se spoštovalo temeljne človekove pravice Tibetancev tako, da bi lahko svobodno živeli v svoji deželi s pridobitvijo avtonomije. Kopije resolucije bodo na voljo za branje, in na voljo bo tudi pismo vladi, ki ga boste lahko podpisali.

Datum: Sobota, 19. april 2008

Ura: 15:00

Kraj: Prešernov Trg - Ljubljana

Dogodek: mirno zborovanje

Zavod Dharmaling je član International Tibet Support Network, svetovne zveze nevladnih organizacij za podporo Tibetu, ki si prizadeva za čim učinkovitejše delovanje svetovnega gibanja za pomoč Tibetu. Članice ITSN imajo različna stališča o prihodnjem političnem statusu Tibeta, vse pa se strinjajo, da je Tibet okupirano območje, nasprotujejo kršenju človekovih pravic v Tibetu, in si dejavno prizadevajo, da bi po mednarodnem pravu Tibetancem priznali pravico do odločanja o svojem lastnem političnem, gospodarskem, družbenem, verskem in kulturnem položaju.

http://zavod.dharmaling.org/za-podporo-Tibetu.html

VAŠE MNENJE JE POMEMBNO!

skypeace

Temo je spremenil(a) skypeace dne 16. apr 2008 15:18:00

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

16. apr 2008 16:11

Skypeace, je možno mnenje izraziti samo na tem mirnem shodu, ali morda podpisujete tudi kakšne peticije proti nasilju preko interneta ( fizično ne bom mogla biti tam, bi pa z veseljem prispevala svoj podpis)? mamaF - Mojca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti