Dopust - malo drugače

nincika  

član od: 23.11.2006

sporočila: 71

tema odprta - 15. apr 2008 20:06 | ogledi: 1.453 | odgovori: 1

Najprej pozdrav in seveda hvala za vse odgovore ki jih dobim tukaj.

Imam pa novo vprašanje. Dopust smo nekaj let preživljali ob morju pri sosedih,potem nekaj let v Slo. toplicah, letos pa razmišljamo mešano varianto. V avto bi naložili poleg oblačil in ostalega še kak mali šotor. Nekaj dni bi prespali na kakem kmečkem turizmu , spoznavali Slovenijo, v poštev pridejo kaki izleti v hribe sprehodi ogled kake znamenitosti. Potem pa mogoče še kak dan ali dva v šotoru, ampak le tako poskusno. Razmišljali smo o Logarski dolini ali Tuhinjski ali kje blizu Snovik (ne vem če sem napisala prav) to so bazeni, ampak me zanima ali je tam še kakšna možna varianta hribi ali kaj podobnega. Bohinj imamo kar dobro prehojenega, čatež,Podčetrtek,Strunjan tudi tu smo že bili. Na internetu sem nekaj že gledala, pa našla sem eno možnost v Avstriji apartma tik ob jezeruin privat plaža.

V glavnem če se komu utrne kaj pametnega, kar z besedo na dan. Naj povem da si letos želimo dopusta ki ne bo le poležavanja in namakanja v vodi in neznosni vročini, ampak bolj aktivno seveda brez pretiravanja in glede na starost otrok (10,8,5let.) Smo preprosta družina, ki bi vzeli apartma da bi sami kuhali ali polpenzion.Rada bi kako vašo osebno izkušnjo. Že vnaprej hvala in lep pozdrav.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Anemiilat
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti