Kolonoskopija

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

17. mar 2018 6:47

To Barvarsko ulico je lahko najti. Če se pelješ po Resljevi čez Zmajski most, zaviješ tik pred Pravno fakulteto na levo (če se pelješ od železniške postaje proti predoru), parkiraš v parkirni hiši Kapitelj in takoj za trgovino Spar je ta ulica. Težko zgrešiš. Bila tam in ostala živa, sem se pa tudi zelo bala, a čisto po nepotrebnem.   Kot so že zgoraj napisali, preventiva je boljša kot kurativa. Take preiskave rešujejo življenja in tega se moramo zavedati. Srečno!

 

naor

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

19. mar 2018 11:31

Jaz sem si zapomnila samo nagravžen okus Moviprep praška, aspartam se zelo močno čuti. Sam postopek je potekal bp. Sem šla kar na Bled, pri njih je v navadi, da prideš že dan prej in se tam spucaš.

Loni Makaroni

lukaurban  

član od: 24.11.2006

sporočila: 104

20. mar 2018 13:59

Bila na kolonoskopiji pred 3 dnevi. Lahko samo rečem, da me v življenju še ni nič bolelo tako, kot to. Če me ne bi spremljal mož, ne bi bila sposobna sama priti domov. Ne krivim zdravnice, je bila prijazna in uvidevna. Anatomija pri ljudeh se pač malenkost razlikuje, zato nekoga boli, drugega pa pač ne.  Sem precej drobna, črevesje je bilo zavito, bile pa so tudi brazgotine po dveh carskih rezih. Ko sem začela bruhati od bolečine, smo ugotovili, da brez pomoči v žilo ne bo šlo. Moja napaka je, da nisem protibolečinskih zdravil sprejela že takoj, ko mi jih je zdravnica ponudila. Tisti, ki vas pregled še čaka, kar pogumno. Sploh ni rečeno, da boste med nesrečniki, ki nas je bolelo, če pa zaboli pa ne odlašajte in sprejmite protibolečinska zdravila takoj.

lukaurban

dvorana  

član od: 27.5.2015

sporočila: 293

19. maj 2018 9:29

Bila včeraj v ZD Kranj.Prosila sem za sedacijo že prej,je draga napram moji pokojnini.Moviprep prašek se mi ni zdel slab,celo dober ker ima okus po limoni.Odsteanil mi je 6 polipov in sedaj čakam na histološko preiskavo.Ko sem mu omenila,da hodim na veliko potrebo že zjtraj ob 4.uri in potem še dvakrat,je rekel,da imam razdražljivo črevesje.Skrbelo me je pa kot ne vem kaj.LP

dvorana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

malo za hecsijasaja
Kaj jutri za kosilo?johana
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti