O kuharskem tečaju dalmatinske kuhinje

lenkop  

član od: 3.2.2008

sporočila: 2

tema odprta - 31. mar 2008 16:52 | ogledi: 2.545 | odgovori: 3

Ne vem zakaj je preješnja debata izbrisana, upam, da ni iz razloga ker je bila debata o ,,dalmatinski kuhinji,, le reklamni spot.

Ko prebiram debate na tem portalu, mnogi reklamiraju proizvode Medexa, gostilne svojih prijateljev, kuharske tečaje indijske, kitajske ... kuhinje.Prav tako ni dneva a da se ne reklamira prodajana črno.

Upam,da niso mojo debato o tečaju dalmatinske kuhinje izbrisali ,,možgani za rebuse ali temu podobni.

Zakaj je negdo ljubosumen na dalmatinsko kuhinje ?

lenkop

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

31. mar 2008 17:05

lenkop, nihče ni na nič ljubosumen. Ti si se samo šel prikrite reklame, očitno. Jaz sem pač ugotovila, da si ti Milenko Poljak, saj sem gledala po tvoji internetni strani in sem seštela dva in dva. Nimam pa jaz možnsoti ničesar brisati, samo pišem lahko. Tule na Kulianriki Jernej, šef, uravnava pravila. Reklamiraš lahko, če to plačaš ali se z njim drugače dogovoriš. Pokliči ga in ga vprašaj, ali se mu javi po mailu. Prikrita reklama je, če se skriješ za geslo in pod njim poizveduješ o nečem, kar sam pripravaljaš oziroma delaš. To ni pošteno. Če me članice debatiramo o naših izkušnjah z rečmi, ki jih ne prodajamo, je to izmenjava izkušenj oziroma debata, ne pa reklama. Veliko umkov tem je bilo kot v tvojem primeru, nisi ne prvi ne zadnji. Dalmatinska kuhinja mi je blizu, jo kar obvladam, ne morem pa reči, kaj bi se še naučila na tvojem tečaju, ker so na internetni strani samo fotke, nisem pa se prebila do vsebine tečaja oziroma kaj vse tam učite, ker nisem našla povezave. Torej, dečko, bodi odkrit, ko bi rad kaj povprašal. Ne pa prikrito, zavito, ko pa ugotovimo, kaj si, si pa užaljen in streljaš mimo. Nihče nima nič ne proti tebi ne proti dalmatinski kuhinji, imamo pa nekaj proti temu, da nas hoče nekdo žejne peljati preko vode. Če smo že debatirali o drugih tečajih, Goljatovih na primer, bi moral vedeti, da je njega in to kulinarično stran povezovalo poslovno sodelovanje. Pozdrav, in ne pozabi da jeza škodi lepoti. Pa da bi bil mojster dalmatinske kuhinje tako nejevoljno bitje, to mi pa ne gre skupaj.... mamamia mamamia

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

31. mar 2008 17:30

Pravzaprav je mojster Goljat oglaševal tečaje v reviji Dober tek, na Kulslo pa so občasno objavljeni recepti iz te revije, kolikor vem v dogovoru z uredništvom, in ko sem napisala, da je šlo za neke vrste poslovno sodelovanje, sem to povezala, četudi ni šlo za neposredno povezavo Kulslo - mojster Goljat. Se opravičujem, če sem prej narobe navajala. Mamamia mamamia

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4876

31. mar 2008 17:35

Golijat je pa največje prikrito oglaševanje kar ga je bilo na teh straneh. Seveda ga ni povzročil on sam, ampak članice, ki so o tem tako zvesto pisale, da je imelo verjetno več učinka kot najbolje plačana oglasna pasica. In ker je tanka in občutljiva meja med temi rečmi, sem vse skupaj pustil. Seveda pa ni prav da se bi mislilo, da sem dobil en sam EURO, SIT ali karkoli drugega v zameno za to, da se je njegovo ime pojavilo vsak dan na vrhu foruma.

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

malo za hecsijasaja
Kaj jutri za kosilo?johana
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti