Industrijska prodajalna lisca

CARLY  

član od: 13.9.2005

sporočila: 136

tema odprta - 7. mar 2008 12:11 | ogledi: 7.942 | odgovori: 7

Naslednji teden gremo za podaljšan vikend v toplice in imamo namen narediti tudi izlet v Sevnico in obiskati industrijsko prodajalno od Lisce in Kopitarne, vendar pa na spletu ne najdem podatkov kako imajo odprto. Zanima pa me delovni čas v soboto. Bi proslila, če je kdo iz tistega konca in bi lahko pogledal oziroma, če je kdo že bil v teh trgovinah in ve kako so odprte?Pa kakšni so vaši vtisi, ali imajo kaj ceneje ali so cene iste kot v ostalih trgovina in kako je glede izbire?

Najlepša hvala za odgovore.

CARLY

neznan uporabnik

7. mar 2008 12:36

Malo sem pobrskala po imeniku in našla obe številki trgovin in sicer za Lisco 07 8164320 in Kopitarno07 8163439. Tudi ko smo bili mi v toplicah smo obe trgovini obiskali, vendar pa nisem bila preveč navdušena. Cene v obeh trgovinah so za redni program dokaj visoke, po moje kar take kot v redni trgovini. V Lisci je res lepa izbira in če imaš te stvari rada ne boš odšla praznih rok. Dobiš pa lahko nekaj tudi v II. klasu in to pa je ugodno - vendar pa je vse odvisno od trenutne izbire. Splača se pogledat, mogoče pa najdeš kaj zase, ali pa si samo napaseš oči in dušol Lep vikend vam želim tedi

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

7. mar 2008 12:38

Po mojem spominu imajo odprto takrat, ko je delovni čas tovarne (če so kaj spremenili, bi bilo super) - skratka, bolj zanesljivo je to početi v petek. Cene so brez trgovinske marže, kar pomeni, da so nižje kot v ostalih trgovinah. Vendelina jr.

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

7. mar 2008 13:16

Izbira v Lisci je res, kakor pac naletis - ampak prakticno vedno je dobra, obcasno pa fantasticna (razni ostanki od izvoza). Jaz jim obcasno kar telefoniram in mi posljejo moj standardni spisek brassieres, bustieres, culottes in negligees kar po posti, vsaj enkrat na leto se grem pa tja past kar v zivo. lp, proxima

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

7. mar 2008 13:16

V trgovini sem bila pred dvemi leti in nisem opazila kakšne bistvene razlike v ceni tam ali v navadni trgovinio. Sem pa prej tudi jaz sklepala kot Vendelina, tako da je bilo razočaranje precejšnje. Če je letos kaj drugače, bom vesela povratnih informacij. Lisa

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

7. mar 2008 14:58

Čao, Lisca ima 2xletno nekakšno "razprodajo" perila, ko menada dobiš zadeve več kot pol ceneje. Ta razprodaja je ponavadi v tovarni, ne v njeni prodajalni, enkrat pred Miklavžem in še enkrat začetek junija. Kdaj točno, obvestijo na spletnih straneh. Znanka in njene hčere gredo vsakič tja in pravijo, da se resnično splača, samo moraš točno vedeti kaj kupuješ, ker ni močnosti poskušanja, pa tudi gužva je precejšna, da potem samo vzameš in greš. Lep pozdravček, S.

nitta  

član od: 13.1.2008

sporočila: 384

7. mar 2008 15:13

Zdravo! Lisca in Kopitarna imajo v soboto odprto do 12. Da ne boste preveč razočarani, sploh Kopitarna je tako mala trgovinica, in nimajo nič ceneje kot drugače v njenih trgovinah po Sloveniji, imajo pa 2x letno razprodaje, v večji "hali", tam pa je vedno taka gužva, da sama, ki stanujem 2km stran ne grem tja, pa če imajo zastonj, sploh pa ne vlačite seboj moških ali otrok, ker je groza, nimaš niti kje civiliziramo poskusiti čevljev, kaj šele da bi na blagajno čakali manj kot 2 uri. Lisca pa ima zraven tovarne svojo trgovino, v njej so cene iste kot drugod v trgovinah, ima pa ločen kotiček v tej trgovini, no ni tako majhen, kjer so cene zelo ugodne in znižane, je pa res da včasih odkriješ tam ameriko, včasih pa samo tiste xxxxL številke in opuščene stare programe. P.S. včeraj sem bila tam, imajo nekaj dobrih novih oblačil, kopalk 08 še nimajo, pa ene luštne pidžamice imajo... Upam da sem lahko malo pomagala :) LP nitta Sporočilo je spremenil(a) nitta dne 07. mar 2008 15:24:37

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

7. mar 2008 16:42

V Lisci je trgovina odprta med tednom od 8.zjutraj do 18.ure zvečer, v soboto pa od 8. do 13.ure. V trgovini je res, da je prodaja rednih serij, imajo pa tudi akcijski kotiček, kjer prodajajo marsikaj. Odvisno kaj rabiš in na kaj naletiš je pa tudi končni izplen.

Dvakrat na leto imajo tudi razprodajo, nekje sredi junija in okrog Miklavža. Takrat se res splača prit, ampak ne hodite tisto popoldne, ko se prodaja začne, ampak je manjša gužva drugi dan, t. j. običajno sobota. Se da tudi probat in čakanje na blagajni  ni tako dolgo kot prvi dan. Običajno se manjkajoči artikli zvečer dopolnijo za naslednji dan prodaje.

Je pa najbolje, da kdaj tudi kar pokličeš v trgovino, pa ti povejo, če slučajno dobijo kaj v akcijo. Mislim da bo ravno zdaj (mislim da po 17.zopet eno znižanje), bom preverila.

V Kopitarni pa imajo isto akcijski kotiček, pa celo leto prodajajo vzorce in druge znižane artikle. Tudi jaz grem zelo nerada na njihovo razprodajo. Imajo strašno gužvo, se mi je že zgodilo, da mi je nekdo iz rok spulil cokle.

 

Gobica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti