Plus paket

mambica  

član od: 29.9.2007

sporočila: 532

29. feb 2008 14:10

Jaz recepta še nisem prispevala (zaradi tehničnih težav tudi ne slike), kajti tiste dobre recepte, ki jih poznam, lahko najdemo na Kulinariki že tako v mnogih oblikah (dosti jih je žal tudi prepisanih od drugod). Delim pa nasvete (to sem mislila s "prispevamo", kar tudi nekaj šteje), ki jih resnici na ljubo res ni veliko, ker imam pač takšno navado, da se oglašam le takrat, ko kaj vem oziroma če stvar dobro poznam. Če pa bi bilo v mojem interesu, da bi se moje ime pojavljalo najmanj stokrat na dan (kar sem mislila z besedo "promocija"), potem bi me pa bili res vsi forumi in rubrike receptov polni. Kot sem že napisala, če človek izreče nekaj kritičnih misli (čeprav bi jih lahko še kdaj upravičeno več), še ne pomeni, da je kar proti vsemu, kar nekateri pišete. Sama beseda "forum" izhaja iz latinščine, na forumih so stari Rimljani izražali svoja mnenja in vsak je mnenje spoštoval. Tega na Kulinariki žal ni vedno. Sicer pa se že po pisanju nekaterih vidi njihov nizek intelektualni nivo.

rebecca  

član od: 19.3.2002

sporočila: 2739

29. feb 2008 14:20

gordana je napisal/a:
Pozdravljene! Tudi jaz se oglašam bolj redko, vedar bi vseeno želela podati svoje mnenje - jaz se pa popolnoma strinjam z Mambico. Kot je že Renata69 napisala če kaj ne najdeš povprašaj na "...prošnje za pomoč pri iskanju v forumih.." in željene podatke ti bodo posredovali (vsaj do zdaj so jih vedno - tudi meni), v čem je potem bistvo neizpisovanja več kot 1 recepta na iskalniku, če do vseh željenih podatkov prideš - na tak ali drugačen način? Pa še to naj omenim mimogrede - kulinarika.net je edina plačljiva spletna stran (v kolikor želiš podrobnejše iskanje, izpis receptov,...), na nobeni drugi spletni strani (pregledala sem jih ...) to ni potrebno - preprosto se samo registriraš in že brskaš, izpisuješ, iščeš... Lep dan - s soncem obsijan - vam želim še naprej!!! gordana
v cem je bistvo plus paketa ti je ze ribaracarak odgovorila. Vtaknila se bom le v to, kulinarika.net ni edina placljiva kulinaricna spletna stran. Si bolj slabo gledala, kljub lastni hvali. Jaz ti lahko iz glave takoj povem za vsaj tri, ki zahtevajo placljivo clanstvo. Brez njega, kljub registraciji sploh ne mores do receptov. Oz. drugace, strani imajo par recepto za pokusino, do teh lahko prides tudi brez registracije, do ostalih pa samo ce poves stevilko svoje kartice. LP, R.

*Etka  

član od: 19.2.2004

sporočila: 744

29. feb 2008 14:21

elaphus je napisal/a:

P.s. Glede na to, da sem polna žlehtnobe (to pride z leti verjetno, hehehe), sem šla gledat, koliko receptov si prispevala, ko pišeš, "da vsi prispevamo".čeprav imam plus paket, mi ni vrglo nobenega tvojega recepta ven. Ja, tud plus paket ni več tisto, kar je bil! cervus

 

Elaphus

morska medvedka  

član od: 31.8.2004

sporočila: 2716

29. feb 2008 14:21

hm... tudi moj je enkrat izjavil, da bi morali plačati, če dam svoj recept gor. Ampak je kmalu ugotovil, da jih tudi ogromno tule s kulinarike zbrskam. In jedi so božansko dobre. Zraven lahko postavimo še vprašanje če nam ni kaj jasno,... pri knjigah ni tako. Iskalnika pa navsezadnje lahko tudi nebi bilo. Bili bi vsi prepuščeni samo brskanju po receptih, .... Nekdo stoji za temi svarmi, se ukvarja z našimi težavami ki nam jih povzročajo računalniki, pa recepte obdelajo, pa urejajo strani, .... Veliko dela je. Le da ga mi ne vidimo. In jaz se popolnoma strinjam da pluskoti obstajajo! Tudi jaz ga bom nekoč imela E.

aknelab  

član od: 22.11.2006

sporočila: 288

29. feb 2008 14:26

Ja, že nekaj časa se ni nič zakadilo iz kulinarične... Al se mi samo zdi Pa lep dan vam želim aknelab

gordana  

član od: 7.11.2004

sporočila: 539

29. feb 2008 14:35

Rebecca "...Jaz ti lahko iz glave takoj povem za vsaj tri, ki zahtevajo placljivo clanstvo. Brez njega, kljub registraciji sploh ne mores do receptov. Oz. drugace, strani imajo par recepto za pokusino, do teh lahko prides tudi brez registracije, do ostalih pa samo ce poves stevilko svoje kartice. ..." ... in to bi bile ...... Kar se pa tiče tega: "...Si bolj slabo gledala, kljub lastni hvali...." Gledala sem tisto kar me je zanimalo, kar se pa tiče lastne hvale - prav gotovo ni bilo mišljeno v takšnem smislu kot si ga ti razumela! LP gordana

Cornellia  

član od: 11.5.2006

sporočila: 103

29. feb 2008 14:41

mambica je napisal/a:
Sicer pa se že po pisanju nekaterih vidi njihov nizek intelektualni nivo.
ups, zdaj pa tisti, ki se še niste oglasili, pazite, da še vas ne pogrunta ;) Cornellia

rebecca  

član od: 19.3.2002

sporočila: 2739

29. feb 2008 14:48

betterbaking, baking911, cooksillustrated ima pa tudi recipezaar podoben premium membership kot kulinaricna slovenija Verjamem, da ni bilo misljeno tako kot sem ga razumela. To je pac problem pisane besede. Ne slisimo se, ne vidimo se, le preberemo. Tega bi se morali vsi zavedati, pa bi bilo veckrat manj hude krvi. LP, R.

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

29. feb 2008 14:49

Sem naročnica plus paketa od vsega začetka. zakaj pa ne bi tudi jaz nekaj prispevala k nastajanju, predvsem pa delovanju meni tako všečne spletne strani. Pa to ni edina stran, za katero plačujem, je pa definitivno stran, na kateri najbolj dolgo visim. Za moje pojme je to tako kot je z vsem - saj za fizično izposojo knjig je tudi treba plačati članarino, a ne? In ko je Jernej uvajal plačljiv sitem, je na forumu vprašal za mnenje. Koga? Nas - uporabnike. In smo se strinjali s tem. Torej...

Če bi pa kdo rad latinski forum, naj pride na piknik, bpmo že zložili tistih nekaj kamenčkov skupaj in postavili oder, pa bo lahko vsak povedal tisto, kar misli. S tem ne mislim tistega, kar ga moti pri tejintej osebi, ampak svoje mnenje o dotični spletni strani.  Ki pa jo sooblikujemo v veliki meri mi, uporabniki. Za moje pojem je razlika izraziti mnenje o nekom oziroma nečem in pljuvati po nekom oziroma v našem primeru po receptu.

In ko mi maja članarina poteče, jo bom spet plačala. Brez kakršnegakoli razmišljanja in ne glede na znesek.

Nikjer ni napisano, da bi morali brskati ravno po straneh kulinarike, pa to še vseeno počnemo. Torej je stran dobra. Če se pa mnenja krešejo, je to lahko samo pokazatelj tega, kako pozorno jo beremo.

Loni Makaroni

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4311

29. feb 2008 15:20

In mambica, saj človek kar verjeti ne more, zelo rada ima....kače.....jih ima ene par v domači hiši

rrr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti