Pasji lajež

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

3. mar 2011 16:13

Ej,multi, poleg vsega, kar si naštel, da imam, imema vedno pri sebi tudi polno vrečo dobre volje, pa kakšno pomirjevalno sredstvo, tako da če slučajno potrebuješ, sem tu. Rada pomagam.

 

Ne mešat hrušk in jabolk  v tej temi. Je pa res, da ima vsak od nas kdaj slab dan, kot si ti priznal, da si ga imel včeraj ali kdaj.

 

O pretiravanju bi tudi lahko kakšno rekli, pa nima smisla. Jaz si tu gor ne zdravim svojih frustracij in mi Kulslo ni ventil za sproščanje slabe volje, lastnega nezadovoljstva, prizadeosti ali česar koli že. Jaz se tu zelo zabavam in se marsičesa učim in samo to nameravam početi tudi v prihodnje.

In nekorektno je operirati tu z mojim delom; jaz zate pojma nimam kdo si in kaj si, in me tudi ne briga. Na tej strani sem zasebno in ne službeno, in naj tako tudi ostane.

Bo šlo?

Lep pozdrav, in lepše dni ti želim od teh, ki jih zdaj preživljaš.

 

Mamamia

mamamia

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

3. mar 2011 16:28

Takega smešnega nakladanja pa še ne! Kako izgleda, oz. se sliši lajež vsako noč med polnočjo in peto zjutraj po oknom spalnice, ve tisti ki je to izkusil. Če si tiste sorte, ali v tistih letih, ko lahko spiš pod topovskimi salvami - super. Itak ne bo trajalo večno. In potem boš nenadoma ugotovil, da spanje (neverjetno?!) ni kaprica, ampak potreba. In da pravica enega psa do laježa (bolj pravilno pravica lastnika psa, da ga pušča samega "daleč od oči, daleč od srca") ne more biti večja od pravice treh bližnjih družin do nočnega počitka. Še posebej ker je v soseski skoraj pri vsaki hiši pes, a drugi spijo v hiši in dajo ponoči mir. Bi bilo malo bedasto, da bi potem ti ljudje hodili k temu edinemu:... "ga grem malo nagovorit in pobožat, pa se umiri in je vesel, da se malo zamoti" čez celo noč - morda bi se morali izmenjavat? Vsekakor z moje strani zaključujem debato. Ko vse skupaj pade do neke točke, je bolje odnehati. Lisa

neznan uporabnik

3. mar 2011 16:29

Seveda bo šlo. Nisem operiral s tvojim delom. Dolgo nazaj je neko nekaj omenil. Ne jaz. Saj jaz tud pojma nimam kdo si,kako ti je ime in tak dalje.

 

Saj jaz tudi rad pomagam. Pa tud jaz mam na voljo kake tabletke za bolše počutje.

Saj nima smisla,da bi se midva kregala. Raje greva kdaj na kake čevape v Sarajevo. To v mb al pa tam pri dvorani Tabor. Vsekakor pa ostaniva v dobrih odnosih vsaj tukaj.

 

Multivitamin

multivitamin

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

3. mar 2011 16:37

Pa v Poštni so dobri, pri Baščaršiji ... čevapi in še kaj drugega.

Vidiš, da se name lahko zaneseš, da umrijam žogo.

 

Ajde, lepo bodi.

mamamia

neznan uporabnik

3. mar 2011 16:41

Saj vem mamamia. Samo zaj so Baščaršijo pred kratkim spet odprli. Nekaj cajta je bla v Poštni zaprta. Boma že nabrcala za ene čevape pa rakijo.

 

Tud tebi lep dan,

 

Multivitamin

multivitamin

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5187

3. mar 2011 19:02

Multi, zagotavljam ti, da pes lahko laja neprekinjeno par ur vsako noč. To vem zato, ker so imeli naši sosedje takega psa in je lajal pod našimi okni. Bi rada tebe videla, kakšen bi bil po par mesecih takih nočnih žurk, če bi moral vsako jutri biti ob 6h v službi. Tako da se prosim malo spusti na realna tla. Malo te nosi zadnje čase, ne? Ah ja, pomlad prihaja.... Pa srečno in mirno spanje - tebi in tvoji okolici. Sonja

pozejdon  

član od: 3.3.2011

sporočila: 46

3. mar 2011 19:12

Lisa in limnol, če nista razumeli, kaj sva Multivitamin in jaz hotela povedat, potem preberita še enkrat, pa bosta razumeli. Pa srečno in tudi vama mirno noč. pri nas žal pogosto ne moremo spati, ker imajo sosedi žurke čez dan in nato še ponoči, kužki ki lajajo nas ne motijo. pozejdon

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti