16. feb 2008 10:53
Škoda irenaM pa drugič upam da ni to prvo in zadnje srečanje. Muraj kaj je to ena luštna punca
16. feb 2008 10:53
Škoda irenaM pa drugič upam da ni to prvo in zadnje srečanje. Muraj kaj je to ena luštna punca
16. feb 2008 19:30
Ja pa saj si luštna, no kako pa razmišljaš o sebi. Mislm, da smo ble vse super luštne posebno na kocu, ko je ratalo vse lepo ROZA hehehe Bodite fajn Marija muraj
16. feb 2008 19:54
Zdravo moje ROZA
16. feb 2008 20:10
Sem doma. Meni je bilo ODLIČNO. To moramo ponovit. Ampak...... ROZA je pa zakon!!!
16. feb 2008 20:10
16. feb 2008 21:12
no še en pozdrav,pa najbo ROZA.bilo je super in takih srečanj se že naprej veselim. solatkica
16. feb 2008 21:39
Kako imele![]()
a ni bil tudi en fantek z vami![]()
![]()
16. feb 2008 22:10
A veste, da sem tudi jaz čisto ROZA.
RRR, kakšen fantek neki, a ne vidiš, da smo bile vse ROZA. Po novem smo klub ROZIK.
Žigec se je zgubil v vseh tistih ovinkih, jaz pa od danes naprej vem, kje je Trebuša.
Aja, da ne pozabim, po solato gospe Marti ni bilo treba na Mars, so jo imeli kar doma ![]()
Loni Makaroni
16. feb 2008 22:18
Joj punce, kolk je blo fajn. ROZA mi je bla zmeraj všeč - ma taka porcija? Ne boste verjele, do sedaj smo cufali in špukali, ... mojo garderbo, da se mi ne bo vse zalimalo. Bomo vidli, kaj bodo rekli v ponedeljek v čistilnici. Kljub ROZA animaciji za finish mi ni nič žal: vesela sem da sem vas spoznala, ste super punce in upam da kmalu ponovimo. Z ROZA al pa brez.
Tanja
16. feb 2008 23:49
| Loni je napisal/a: |
A veste, da sem tudi jaz čisto ROZA. Loni Makaroni [rozica] |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom

Jagodni semifreddo