Darilne vrečke

marelica  

član od: 27.8.2005

sporočila: 1398

13. jan 2008 15:12

Ravno danes sva se o tej temi pogovarjale z babi. Kot je napisala frina smo včasih darilo zavili, ga dali v eno plastično vrečko, ko smo prišli do slavljenca smo darilo vzeli iz vrečke in mu lično zavitega dali. Danes to ni dovolj, potrebno ga je dat še v darilno vrečko. Meni osebno je to nesmisel. Če darilo zavijem ga dam slavljencu brez darilne vrečke, če pa ne, pa ga dam v darilno vrečko.

Kavo, bonbonjero, kozarec medu,... nikoli ne zavijem, ampak dam enostavno v darilno vrečko in odnesem obdarovancu. 

Mene ne moti če dobim nazaj darilno vrečko, ki naj bi jo jaz podarila. Kako pa lahko z gotovostjo trdim, da sem jim v točno tej vrečki podarila darilo (razen če seveda ni nekako označena ali pa unikatno doma narejena)? Danes so te vrečke na voljo v praktično vsaki trgovini. Lahko se zgodi, da oni kupijovrečko z enakim motivom.

Lepe mašne in trakove tudi jaz obdržim in shranim in dostikrat sem jih lahko že porabila in lično zavila darilo. Le malo iznajdljivosti je potrebno.

marelica

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

13. jan 2008 17:34

Sem tako štorasta, da vsako darilo, ki ga skušam sama zaviti, zgleda, kot da so ga prinesli iz prve svetovne vojne. Zato sem zelooooo vesela, da obstajajo darilne vrečke, ki so mi, mimogrede (vsaj nekatere), še strašno všeč. Bolj všeč kot strašno. Tako da jaz darila dam kar v vrečke. Ampak verjemite mi, čeprav ni lepo zavito, ga dam iz veselja in z upanjem, da se bo obdarovanec razveselil.

LP 

cervus

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti