1. jul 2009 8:50
Vsem hvala za čestitke. Deklica je iz kulinarike, lahko bi se reklo da je bil "štrudelj" usoden za naju
1. jul 2009 8:50
Vsem hvala za čestitke. Deklica je iz kulinarike, lahko bi se reklo da je bil "štrudelj" usoden za naju
1. jul 2009 9:47
Seveda tudi s moje strani čestitke
, majhni punčki vso srečo v življenju
.
1. jul 2009 10:25
Čao, čestitke tudi od mene. To je pa res lepo slišat, da je eno dete v bistvu "produkt" ljubezni preko kulinarike.... In bravo
1. jul 2009 13:48
Iiiii, to je pa res lepo in pohvale vredno... Bravo!!! (punčke so pa itak cel žur, boš že še videl...) : ) : ) : ) lidka [sonce]
1. jul 2009 18:53
Uživaj ob ženi in hčerkici. Upam, da te je toliko naučila, da ji boš kuhal vsaj prve dni po porodu. Čestitke! Migla
1. jul 2009 19:04
Čestitke tudi od mene......punčka pa je največje darilo ,ki ti ga je namenilo življenje
lp goga
4. jul 2009 0:58
Čestitke
10. jul 2009 7:19
Čestitke še enkrat... in res je prav zanimivo, da je za to ljubezen kriva ravno naša KulSlo. Želim vam čimveč zdravja in družinskega zadovoljstva!
13. jul 2009 15:59
![]()
![]()
Čestitke mladi družinici!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušeno sladko zelje

Domači sladoled za vroče poletje