9. mar 2008 11:07
Ežoj kaj se sekiraš, meni mleko prekipi skoraj vsaki dan, ravno danes sem drgnila šporhet
.
No Reca kakšen imaš to zimski krompir?
9. mar 2008 11:07
Ežoj kaj se sekiraš, meni mleko prekipi skoraj vsaki dan, ravno danes sem drgnila šporhet
.
No Reca kakšen imaš to zimski krompir?
9. mar 2008 11:15
Kaj zdaj Reco napadate? Saj pri nas smo tudi že sadili krompir ene 14 dni nazaj.
9. mar 2008 11:28
A, pri vam ste tudi dobili novo sibirsko sorto ( pri nam v trgovini je še nimajo ).
Drugače: krompir, če to ni kulinarika pol ne vem kaj je. Glede novost:vidi post od jade.
ežoj
9. mar 2008 11:44
Pikica, saj si vendar sama rekla, da boš tiho...na naše največje razočaranje
9. mar 2008 11:46
| pikica82 je napisal/a: |
| Dajmo kaj o novostih govorit - če sploh kje so. A ne Peugeot? |
9. mar 2008 12:21
katkalopatka, sem rekla, da bom tiho, kar še ne pomeni, da me ne zanima kaj se dogaja z ostalimi člani. ežoj, seveda je krompir kulinarična tema, samo ne spada v tale forum, torej mali oglasi.
9. mar 2008 12:23
| pikica82 je napisal/a: |
| katkalopatka, sem rekla, da bom tiho, kar še ne pomeni, da me ne zanima kaj se dogaja z ostalimi člani. |
Ti meni, jaz tebi
... Od nič ni nič ![]()
9. mar 2008 13:17
Tako, simona, se podpišem :) My lips are sealed :) Pikica, saj ni napad :)
9. mar 2008 13:23
Mene zanima kaj se vam dogaja, ne da mi opišete vse podrobnosti kako se vam dogaja. Jaz sem pa že povedala, da se mi dogaja.
9. mar 2008 13:46
dobro zateKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mango cheesecake brez peke

Dušeno sladko zelje