Martin

Biba7  

član od: 29.4.2005

sporočila: 69

tema odprta - 9. nov 2007 8:18 | ogledi: 1.972 | odgovori: 1

Pozdravljeni!

Naš prijatelj ima na martinovo rojstni dan, pa še Martin mu je ime. Ali imaste mogoče kak dober verz, ali pa kakšen štos, ker bi mu radi nekaj pripravili!

Hvala že v naprej in lp

Biba7

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

9. nov 2007 12:34

V osnovi je zelo težko kar "nekaj komičnega" sugerirati za nekoga, ki ga ne poznamo. Si pa mislim takole (na temelju poznavanja Martina in Martine, ki sta rojena 11. novembra) - ime Martin je lepo, praznik tudi, ampak ljudje s tem imenom in s tem datumom rojstva imajo ponavadi čez glavo "štosev" na temo Martin in 11. november. Ker se jim ves čas dogaja, da kdo najde tule paralelo/duhovitost. In bi si prej upala trditi, da bo prijatelj bolj vesel, če Martin-11.11 kombinacije sploh ne boste omenjali. Tudi nisem prepričana - o tem smo tukaj že večkrat kakšno izmenjali - da je najbolj posrečeno, če slavljenca bombandiraš z doma sklempano liriko (to je tako grozno poslušati) ali pa s komičnimi vložki, zlasti še, če tisti, ki izvaja komiko, nima kakšne prave kilometrine v tem. Ker tisti, ki ima kilometrino v komiki, tak itak ne bi na forum vprašal, temveč bi poiskal po preizkušenem repertoarju in še malo improviziral zraven (za improvizacijo moraš pa itak vražje dobro znati osnovni program). Za vaše praznovanje bi bilo čisto dovolj, da se s kamero posnamete in vsak pove Martinu kakšno čestitko ali pa kaj podobnega (v smislu, zakaj je Martin fina oseba), to zapečete na disk in mu izročite, potem pa skupaj pogledate. Boste pri sestavljanju tega videli, da je že 30 sekund konsistentnega teksta pred domačo kamero zelo težko zložiti. Lepo praznovanje vam želim. Vendelina jr.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti