Enolončnice in zelenjava

anajana  

član od: 21.6.2007

sporočila: 142

9. nov 2007 14:51

Ežoj, sem se prav nasmejala... Še vedno pa ne vem, kaj se kuha na enolončnicah in zelenjavnih jedeh? Kaj res še nobena ni bila na teh dveh tečajih??? Lp anajana

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

9. nov 2007 15:49

ežoj je napisal/a:

strelka je napisal/a:
.................................................................................................................

......................................................................................................................................... Nekaj me zanima, koliko predznanja je potrebno za njegove tečaje? Zanima me recimo peka kruha, kjer sem bolj ko ne analfabet, pa bi se rada naučila, da bi tudi doma dišalo po svežem kruhu... strelka

Glede predznanja, nč verjet, bi te rade nasrale. Moraš imet diplomo biotehnične fakultete, smer prehrambena tehnologija, ali pa srednješolski nivo za kuharja in 10l del izkušanj na mestu kuharja, pa obvladat moraš dva tuja jezika, verificirano.

ežoj

Ežoj . Nič Ežoja kregat, ker bo poslal cel trop miši  k tebi na obisk. On ima veze, verjemi. Aja pa posesala in pomila sem tudi že...

jade

lili A.  

član od: 11.4.2006

sporočila: 218

9. nov 2007 15:55

Strelka, mi vsi, ki smo na KulSlo radi papamo in taki smo-so sami vsi fejst ljudje. Lili lili A.

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17785

9. nov 2007 17:05

Joj, joj, joj. Ežoja, najbolj duhovito bitje tule (vsaj moškega spola, no), njega pa res ne kregat! Če bi se hecali tule samo takrat, ko bi vsi vse poznali, bi morali biti ves čas smrtno resni!!!

Mal rumenih smeškov, da boste postali in ostali dobre volje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

rimljanka

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

9. nov 2007 22:33

Ej, mlade dame, res mi je postalo nerodno.

Drugač, strelka, pridi bolj pogosto na ta forum, je nekaj posebnega. Med prebivalci, recimo Slovenije velja normalna porazdelitev glede karakterjev, nekaj je zelo dobrih ljudi, nekaj zelo slabih, ostali smo vmes. Imam vtis, da se na drugih forumih zbirajo bolj čudni tiči, da ne rečem kaj težjega, normalnih je bolj mal, ljudje, ki se skrivajo za svojo anonimnostjo in to zlorabljajo. Tukaj na kulinariki, sem kar prepričan, ni slabih ljudi. Seveda so razlike v marsičem, vendar do sedaj nisem zasledil nobene nestrpnosti, da bi recimo kdorkoli vsiljeval svoj prav ( recimo vegetarijanski, mesni.... ). Nekaj članov kulinarike sem tudi osebno spoznal in moram rečt, da za nobenega ne bi rekel, da s njim ni dobro češnje zobat.

Nekoč sem nekje prebral, da je smisel za humor na nek način znak inteligence in od takrat, se jaz  zmeraj delam, da razumem šalo ( da me uni brihtni ne pogruntajo ).

Pa mimgrede, kako si me pošinila? ( tist za sesalec imaš čist prav, bom se enkrat teh dni spusti v avanturo čiščenja mojega brloga ).

lili A je napisala: 

Strelka, mi vsi, ki smo na KulSlo radi papamo in taki smo-so sami vsi fejst ljudje.

Točno to se sem hotel povedat tudi jaz. 

Jade: ne se ti norca delat, raje poglej kako slikico ( se mi zdi pri melancanih, dve fejst punce so me naučile kako se prilima slikica drugače, kot sem jaz vedel ), videla boš kakšno zverino jaz premorem.

Elaphus, sam tebi bom prišepnil pomoč ( namig ) za začimbo v uni temi: v starih časih so je uporabljali bolj kot jed ( danes je skoraj izključno začimba ), pa naj drugi ne slišijo tega.

Ognjič, madona, na luno sem čist pozabil.

Rimljanka in seveda vsi ostali: hvala za razumevanje 

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti