Pokojninska reforma na švedskem

blažkaa  

član od: 8.5.2007

sporočila: 775

tema odprta - 15. okt 2007 11:42 | ogledi: 2.508 | odgovori: 5

Spet ena nekulinarična tema. Potrebujem "material" na temo Pokojninska reforma na Švedskem in ker sama ne najdem veliko, vas prosim za pomoč. Lahko tudi na ZS.

Vnaprej HVALA...

blažkaa

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

15. okt 2007 12:08

Kontaktiraj veleposlaništvo Kraljevine Švedske. Oni zastopajo to državo v tujini in ti bodo dali koristne napotke. Vendelina jr.

blažkaa  

član od: 8.5.2007

sporočila: 775

23. okt 2007 11:21

Jaz pa še vedno nimam dovolj "materiala" o pokojninski reformi na Švedskem. Tudi linki od Miškoline mi ne pomagajo veliko, saj je vse napisano v angleščini, ker pa je tu ogromno "strokovnih" besed in so teksti res obsežni, mi nekako ne gre tole prevajanje.] Sem pa upoštevala nasvet Vandeline jr. in pisala na švedsko ambasado. So mi oni enako odgovorili kot Miškolina in sicer, da naj malo poiščem na Googlu. Zato se (še vedno) priporočam za bilo kakšne informacije o pokojninski reformi na švedskem (v slo.jeziku)... Hvala vnaprej blažkaa

sasaz  

član od: 4.10.2001

sporočila: 85

23. okt 2007 11:42

Pozdravljena blažkaa, mislim, da tema, ki jo iščeš, ni ravno med tistimi, ki bi bila za Slovenijo kaj dosti zanimiva, da bi prevedla obširna besedila (za katera menim, da jih potrebuješ za kakšno študijsko nalogo), zato se boš verjetno kar morala spopasti z angleščino. Oziroma, če ti je ljubši kakšen drug jezik, sem prepričana, da lahko v google vneseš tudi besedno zvezo v želenem jeziku. Pri Googlu obstala tudi en del, Google Scholar, kjer ti vrže ven predvsem članke in prispevke. Mogoče preglej malo tudi po bazi Cobiss, tako da vneseš med ključne besede iskano besedno zvezo ali pa med zaključnimi nalogami na spletni strani Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani (pod CEK imaš možnost iskanja), če je kateri izmed študentov že obravnaval to temo. Vsaj za CEK vem, ker sem bila študentka na EF in imajo objavljene vse diplomske in magistrske naloge. Lp, Sasa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Anemiilat
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti