1. okt 2012 21:07
Ups, pa res. Potem pa z enako starimi![]()
![]()
. Samo brez ežoja ne bo šlo, te še edini kaže kaj zanimanja.
1. okt 2012 21:07
Ups, pa res. Potem pa z enako starimi![]()
![]()
. Samo brez ežoja ne bo šlo, te še edini kaže kaj zanimanja.
1. okt 2012 21:09
limnol, znam tudi hodit, verjela ali ne, sploh danes mi gre to zelo dobro od nog, ker sem čez vikend spet pretiravala, enkrat za spremembo v družbi moža, pa da ne bi slučajno katera na kaj čudnega pomislila![]()
.
1. okt 2012 21:15
Hja, samo vprašanje se ni nanašalo na seks, ampak na razliko v letih in premoženjsko stanje. Premoženjsko stanje se nanaša na finančno preskrbljenost.![]()
![]()
![]()
![]()
1. okt 2012 22:33
| zeta je napisal/a: |
Hja, samo vprašanje se ni nanašalo na seks, ampak na razliko v letih in premoženjsko stanje. Premoženjsko stanje se nanaša na finančno preskrbljenost.
|
In potem je dober seks premo ali obratno sorazmeren s finančnno preskrbljenostjo??? ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Seveda je idelana kombinacija: čim starejši in čim boljše premoženjsko stanje, tem bolje ...![]()
![]()
![]()
hehe, to je vse limnol kriva s tisto idejo o debati o mlajših in starejših.![]()
![]()
![]()
![]()
1. okt 2012 23:18
| mamamia je napisal/a: |
In potem je dober seks premo ali obratno sorazmeren s finančnno preskrbljenostjo??? Seveda je idelana kombinacija: čim starejši in čim boljše premoženjsko stanje, tem bolje ...
hehe, to je vse limnol kriva s tisto idejo o debati o mlajših in starejših.
|
In kaj šele bo, ko jo prepričamo, da je to tistko, kar prebudi v ženski milino... ![]()
![]()
![]()
![]()
2. okt 2012 6:58
Ali veste, kaj je oni dan na Pinku izjavil naš Plemeniti: Grdih in starih ni. Pod pogojem, da imajo denar.
Če torej naletite na Metuzalema z denarjem, razlika v letih sploh ni pomebna. Zna biti celo prednost, ker ga bo, statistično gledano, prej pobralo kot vas.![]()
![]()
Seveda morte računati tudi z možnostjo da kdor drugemu jamo koplje...![]()
Po neki avstrijski študiji gre pa takole. Če imate 16,17, je partner istih let še malo nezrel, da ne rečem otočji, če jih je 20, bo idealana razlika kakih 5, 6 let, torej partner kakih 25, 26. Če jih je pa 60, je zelo priporočljivo, da je tisti on kakih 10 let mlajši Pa kratkoviden, seveda. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moj nima denarja, še študent, dela honorarno za 6 evrov na uro in je reven ko cerkvena miš ![]()
![]()
.
Ne zamenjam !
Kotarca
2. okt 2012 8:36
Kotarca, tvoj mora bit pa pravi lepotec.![]()
![]()
![]()
![]()
2. okt 2012 8:45
Klic srca. To je zame edino pravo. ![]()
![]()
![]()
2. okt 2012 8:57
No, ja, narave tudi![]()
.
2. okt 2012 9:05
| zeta je napisal/a: |
Kotarca, tvoj mora bit pa pravi lepotec. zeta |
Če se vam ne ljubi iskat mojih postov za nazaj, na kratko:
bivši z diplomo in denarjem, zdajšnji z OŠ in brez denarja, ampak leeeeeeep!!![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jernejeva sadna torta s smetano

Bučna juha s kokosovim mlekom