Nakup mikrovalovne pečice

mc maya  

član od: 28.11.2001

sporočila: 474

tema odprta - 2. jul 2002 19:02 | ogledi: 2.893 | odgovori: 2

Doma imamo namen kupiti mikrovalovno pečico, pa se na zadevo ne spoznamo. Na kaj moramo biti pozorni pri nakupu? katere mikrovalovke priporočate/odsvetujete in zakaj?

Sicer bi jo radi uporabljali za odtaljevanje in pogrevanje, pa tudi občasno peko jedi (npr. spekli bi kako že pripravljeno zamrznjeno pizzo, zavitek, francoske rogljičke itd).

že vnaprej hvala

maja

neznan uporabnik

2. jul 2002 21:48

Ja predvsem moraš vedet za kaj se bo pečka potrebovala. Če boste v njej tudi kaj pekli, potem je dobrodošel gril, sicer pa bodite pozorni predvsem na prostornino (če se boste odločili za opcijo z grilom pazite, da grelno telo na vrhu ne zmanjšuje notranjosti pečke) in moč mikrovalov. Ta pa je odvisna od vaših potreb. Večini ustreza prostornina nad 17l in moč nad 800W. Upam da pomaga Stane

KRALJ  

član od: 22.10.2001

sporočila: 123

3. jul 2002 7:49

Tudi jaz kupujem mikrovalovko. Zadeva sploh ni enostavna, ker imam zelo malo prostora. Vse pečice z izjemo enega modela Whirlpoolove imajo levo odpiranje. Večine verjetno to ne moti,pri meni bo pa resen problem. Všeč mi je tudi kotna, ampak obstaja samo osnoven model brez grila. Po mojem je pa kar fino, če ima gril.Baje bo tudi kotna prišla na tržišče drugo leto, samo noben ne ve povedati kdaj. Pa na prostornino in moč moraš biti tudi pozorna.Cela znanost skratka.Upam, da bo kdo kaj bolj konkretnega napisal. lp Kaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti