18. sep 2007 17:50
Mi imamo doma video kaseto z nadaljevanko Bratovščina Sinjega galeba (pa vse Kekce, itd).
In ko primerjam z nekaterimi današnjimi (tujimi) nadaljevankami, vidim, kaj je to poneumljanje.
Mamamia
mamamia
18. sep 2007 17:50
Mi imamo doma video kaseto z nadaljevanko Bratovščina Sinjega galeba (pa vse Kekce, itd).
In ko primerjam z nekaterimi današnjimi (tujimi) nadaljevankami, vidim, kaj je to poneumljanje.
Mamamia
mamamia
18. sep 2007 20:11
Jaz sem se pa zdaj spomnila še tiste tuje "Dolgo vroče poletje" (ali nekaj takega) Se spomnite? Enemu je bilo ime Kike. Atina
18. sep 2007 20:15
| Atina je napisal/a: |
| Jaz sem se pa zdaj spomnila še tiste tuje "Dolgo vroče poletje" (ali nekaj takega) Se spomnite? Enemu je bilo ime Kike. Atina |
18. sep 2007 20:22
In Pančo in tista slikarka, pa tisti gospod, ki si je nakopnem uredil ladjo in v njej bival....ko sem gledala tisti del te nanizanke, ko le-ta gospod umre, sem jokala kot dež. To serijo so ponavljali še enkrat kasneje.
Dober je bil tisti fante, ki je non stop nekaj mlel po ustih - Piranja, kajne?
titta
18. sep 2007 20:38
Atina, hvala, da si nas spomnila na to nadaljevanko. majamarko, tebi stokrat hvala za link!!!!
18. sep 2007 20:40
Ker se pac drugace ne moremo vrniti v mladost, kot tako, da obudimo spomine sem se se jaz mlo potrudila. na spodnjem linku so vsi deli nadaljevanke. Oh, ce bi bila le se sedaj stara 10 let. http://www.seriesyonkis.com/serie/verano-azul/ Sporočilo je spremenil(a) Jerneja USA dne 18. sep 2007 21:43:22
18. sep 2007 21:08
Tudi jaz sem rada gledala to nadaljevanko, čeprav nisem bila več rosno mlada, imela sem že nekaj desetletij. In še danes rada pogledam mladinske filme. riba-ribica
18. sep 2007 21:59
| majamarko je napisal/a: |
| http://youtube.com/watch?v=Z9xpJyaIxxc |
18. sep 2007 23:50
Nadaljevanka se je imenovala Modro poletje. Me je inspirirala kar za nekaj poletij z našimi in tujimi otroki.
Jaz sem se cmerila, ko je umrl ribič/mornar.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gratinirani svaljki

Začinjene polnjene paprike s feta sirom