Računalnik??? na pomoč!

Sashika  

član od: 29.3.2006

sporočila: 639

tema odprta - 7. sep 2007 23:16 | ogledi: 2.386 | odgovori: 14

Še ena nekulinarična tema imam 4 mesece star HP prenosnik, in naenkrat mi je nehal delati zvok na njem...kr naprej gori lučka,češ da je vse nemo, izklopljeno, čeprav tega nisem naredila sama. Ne morem priti do nastavitve glasnosti, ker se program zapre. Poskusila sem že troubeshooter-jeve rešitve, pa brez uspeha

Ima kdo kakšen nasvet, kaj naj naredim? Ali naj ga enostavno nesem na servis? samo, to zna trajati, jaz pa računalnik potrebujem vsak dan...

Hvaaaaaaaala!

Sashika

RadaJem  

član od: 12.6.2006

sporočila: 1339

8. sep 2007 1:55

V control panel si že šla pogledat, če se ti je slučajno obkljukal kvadratek "mute"? Lahko bolj natančno opišeš problem? RadaJem

Sashika  

8. sep 2007 10:07

Ja, sem že pogledala, ni... Sploh ne morem dostopit do nastavitve glasnosti, ker se mi program zapre...čeprav nimam računalnika nikoli na "mute", res ne vem, kaj bi lahko bilo. Probala sem priklopiti zunanje zvočnike, jih sploh ne zazna,svojih že vgrajenih prav tako ne, niti slušalk...(ponavadi uporabljam slušalke) Sashika

drejcek  

član od: 11.1.2004

sporočila: 1028

8. sep 2007 11:26

kar tako brez razloga ni nehal delati, nekaj se je moralo zgoditi, samo sedaj moraš ugotoviti, kaj glede na informacije, ki si jih tu navedla, bi sklepal, da je napaka software-ska, lahko pa se motim; vsekakor bo najbolje, da neseš računalnik na servis btw: imaš originalno programsko opremo? LP Drejček

peter_nn  

član od: 26.12.2006

sporočila: 13

10. sep 2007 6:56

Omenjaš lučko - če gori lučka na tipki (prečrtan zvočnik) jo samo pritisneš. Drugače pa je iz opisanega zelo težko pomagati. Lp, Peter peter_nn

Sashika  

10. sep 2007 9:29

Imam prednaložene windowse xp in original office-ov paket, ampak sem zadevo že uredila. Hvala vsem! Sashika

mizarka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 988

19. maj 2009 20:12

Nisem našla prave teme, pa bi iskoristila kar tole.

Zanima me ali kdo pozna 2F ŠOLO  iz Maribora , ki nudi računalniške tečaje.

Ali je kvalitetna v smislu koliko se tam naučiš.

hvala za odgovore.

mizarka

Riddle  

član od: 15.1.2009

sporočila: 418

19. maj 2009 21:28

Sashika, odinštaliraj zvočne drajverje (gonilnike), ter jih na novo naloži. Če jih nimaš na cd-ju, jih poišči na internetu. So pa zastonj, tak k vsi drajverji. To bi ti moralo rešit problem. Lp od R.

mizarka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 988

19. maj 2009 22:01

Riddle, Sashika je najbrž od 07 že rešila problem, jaz ga pa še nisem.

mizarka

Riddle  

član od: 15.1.2009

sporočila: 418

20. maj 2009 8:21

joooj, kak sm zbluzila lol ponavad pogledam najprej prvo sporočilo, ki ga ponavad napiše nekdo ki ima problem s težavo hehe glede tvojega problema ti pa ne morem pomagat, saj sem iz zasavja in o mariborskih tečajih nimam pojma. sicer se pa najprej vprašaj, kaj te zanima in kaj potrebuješ. po tem boš mogoče videla, če se ti splača. mene in mojga cukra je namreč osnove naučil prijatelj, ki nama je tudi porihtal prvo kišto, potem pa sva se učila sama. v glavnem, če se ti gre za osnovo ali kak korak dlje, potem je najbolš, da za rokav pocukaš nekoga, ki to že zna, in ti je pripravljen ob kofetu zadevo razložit ;) Riddle

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtmalaga
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti