Meritve vodnih tokov - nujno

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

29. avg 2007 17:44

Knjigo sem dobila, izpolnila pa nič. Prinesla mi jo je sestra v sobo tisti dan, ko sem odhajala. jade Sporočilo je spremenil(a) jade dne 29. avg 2007 17:51:01

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

29. avg 2007 17:53

Zgodba o sesalcu I

Ko so se pojavili prvi globinski sesalci na vodo, sem ga navdušeno kupila in posesala vse, kar mi je prišlo pod roke. Moja prijateljica in  soseda, ki  ima pedatntost še iz  zibelke, si je takoj sposodila sesalec in posesala pri sebi in tašči.

Ko sem naslednji dan prišla k njej, nisem opazila nobenega pravega navdušenja, prej bi rekla, da je bila poparjena. Ko je posesala jogije in odlila vode, je bila na smrt užaljena, na kakšni svinjariji da je spala. Vsako soboto pa sem poslušala brnenje sesalca, prhanje posteljnega perila in pokanja posesanih vzmetnic, ki jih je med sesanjem obračal.

Zgodba o sesalcu II

V davnih časih je v sosednjem oddelku delal šarmanten komercialist, v tistem času kar nekaj starejši od mene. Govorlli so, da ima poleg dobrih kvalihikacij še izredni talent za trgovino. Zaradi nizke plače je odšel v drugo podjetje, ki pa je šlo z lastninjenjem v stečaj, on pa že kar v letih na zavod. Pred časom sva se srečala, imel je dober avto, vendar mi je potožil, da je za vsako zaposlitev prestar. Ko sem ga vprašala, s čim se preživlja, mi je povedal , kaj prodaja.

S še vedno tistim šarmantnim nasmeškom mi je razlagal, da tistih dragih sesalcev pa ne more več prodajati, čeprav se je izredno dobro zaslužilo. " Ne morem upokojencem, z majhno pokojnino, ki so dopoldne, ko se pojavim pred vrati, več razlagati, da za svoje življenje potrebujejo samo eelktrično vtičnico, omenjeni sesalec in da ne rabijo nič jest, nič pit. Pa saj jim pri taki ceni za to ne bi niti ostalo!"

 

Dodatek: Vsak vpis podatka o novorjenčku mora biti opremljen z izrecn izjavo, čemu so podatki namenjeni. 

Me pa zanima, kdo je dal raznim fiančnim ustanovam podatke, katere delnice imamo pri hiši, da nas potem zasipajo s pošto.

 

 

 

F r i n a

feferon  

član od: 27.8.2007

sporočila: 114

29. avg 2007 19:05

Frina, se dobijo paketi, v katerih je polno reklamne navlake - od zavarovalnice, od cicibana, pampersa..., zraven pa je priložena kartica, kjer se izpolni svoje podatke in podatke otroka. In res je, da v drobnem tisku piše, zakaj so namenjeni podatki - posredujejo se vsem firmam, ki so notri dale svojo šaro (saj pravim, da je edino knjiga ministrstva nekaj vredna in pa mogoče še tista od cicibana - igre z dojenčkom). Sicer pa kdo bi bil tako neumen, da bi verjel, da je te stvari dobil zgolj za darilo? Ja, tudi jaz sem to podpisala in izpolnila - dvakrat. Pa sem prijaznim zavarovalničarjem kar povedala, da ko se bom odločila, bom poklicala njihovega zastopnika, saj je številka na reklamnem letaku. Tiste reklame o plenicah in knjigah vržem v kurilnico, kjer bojo počakali kurilno sezono, dobila sem (kasneje po pošti) pa celo dva reklamna always vložka in vrečko čaja za dojenje, kar bom seveda porabila. Meni v glavnem nihče nič hudega naredil, niti me ni prepričeval, glede na to, da smo bili še vsi srečni in pod vtisom lepega dogodka, se mi je zdelo še celo lepo, da so mi čestitali zavarovalničarji - če mi že kakšna bližnja žlahta ni hotela... feferon

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

malo za hecsijasaja
Kaj jutri za kosilo?johana
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti