Skripajoci planinski cevlji-na pomoc!!!

lucka52  

član od: 13.7.2007

sporočila: 1939

tema odprta - 24. avg 2007 21:05 | ogledi: 3.673 | odgovori: 5

ndan smo se potepali po Novi Gorici,pa je moj moz zagledal planinske cevlje,jih kupil in zelo

zadovoljen na moc hvalil slovenske cevlje,ces da so mnogo boljsi od italijanskih,itd.itd.Ker je Italijan,sem bila kar zadovoljna,da lahko tudi Slovenci nekako "konkuriramo" sicer priznanim italijanskim izdelovalcem...a glej zlomka, po nekajkratni uporabi cevlji tako "skripajo",da je

prakticno nemogoce iti s kaksno druzbo v hribe, ne da bi se sicer obzirno hihitali... Obstaja kaksna

prva pomoc za to neprijetnost..? Vem,da tema ni ravno kulinaricna,ampak se vedno verjamem v

izrek : vec glav vec ve... Hvala

lucka52

val  

član od: 7.3.2006

sporočila: 665

24. avg 2007 21:15

Kaj pa pravzaprav škripa na čevljih? Podplat ali usnjen obod? Če je obod ,se da pomagat da se ga večkrat namaže z kremo ,ki je posebej izdelana za planinske čevlje ,le ta se bo zmehčal ,ulegel po nogi in bo nehal škripat.No sicer za poskusit je v vaskem primiru! val

nasha  

član od: 30.12.2006

sporočila: 477

24. avg 2007 23:23

Se mi je zgodilo popolnoma isto. Na žalost je bila počena guma na podplatu, sama nisem niti videla te napake, odkril jo je čevljar, ko sem mu nesla pokazat čevlje,da bi mi svetoval kaj naj storim. Seveda je sledila reklamacija. Dobro preglej podplate ,če ni mogoče kaj podobnega. nasha

tanca  

član od: 13.6.2004

sporočila: 76

24. avg 2007 23:53

Ja, meni se je dvakrat naredilo ravno to in sicer pri alpininih čevljih (ne sicer pohodniških). Šlo je za počeno gumo in so mi po reklamaciji zamenjali. tanca

lucka52  

član od: 13.7.2007

sporočila: 1939

25. avg 2007 8:44

hvala vsem-problem je bil v obodu-namazali s kremo in se naucili se eno slovensko besedo "skripanje"...upam samo,da ne bo zacel skripati tudi moj zakon,ker sem prevec casa na Kul Slo-pohvale urednikom in seveda tudi uporabnikom,ki znajo biti vcasih zelo duhoviti... No,zdaj se lahko brez strahu odpravimo po gobe, ne da bi cela obcina slisala,kje hodimo,hi,hi!!! lucka52

ursa40  

član od: 28.4.2005

sporočila: 610

25. avg 2007 12:45

Bravo Lučka 52 vsaka stvar je za nekaj dobra ,a ne ??? Vidva z dragim pa še kar kupujta in hodita v slovenskih čevljih. LP ursa40

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti