Električni pekač

Moycaa  

član od: 11.9.2004

sporočila: 738

tema odprta - 5. avg 2007 7:15 | ogledi: 3.162 | odgovori: 4

Pozdravljeni!

Mika me električni pekač, pa me zanima, kakšne izkušnje imate z njim. Ne splača se mi za en "kremenatelj" prižigati pečice. Pa če mogoče veste kje bi ga dobila. Vem, da ga v Merkurju imajo, ampak samo tiste velike - premer 40 in 36 cm. Vem, da obstajajo manjši in če kdo mogoče ve, kje bi jih dobila.

Hvala!

Moycaa

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17785

5. avg 2007 19:04

Moycaa, pred kratkim so imeli v Leclercu, še malo prej pa v Hoferju (že 2x, je pričakovati, da jo bodo imeli še kdaj) tako malo pečico, namizno, imenitno za enoosebno gospodinjstvo. Dve moji kolegici je ne moreta prehvaliti. In - če vrejameš ali ne, stala je vsega 20€. Pri najboljši volji se ne spomnim imena firme, ni pa bila neka znana. pečice so bile ali srebrne ali bele, prav lepe na pogled, o uporabnoxti sem pa seveda že kakšno rekla.

Jaz imam že dolga leta eno malo večjo, DeLonghi firme, je tudi ne zamenjam za nič na svetu, enako imata tudi moja mama in še ena moja kolegica. Novejši tipi so takile:

rimljanka

Tanja05  

član od: 26.12.2003

sporočila: 392

14. avg 2007 18:31

Rimljanka, koliko je pa ta pečica velika in kaj vse lahko pečeš v njej? Ali je lahko nadomestilo za navadno pečico? Moja kuhinja je namreč zelo skromnih dimenzij, pa razmišljam, da bi imela tako pečico spravljeno v omari na balkonu, prostor pod kuhalno ploščo pa izkoristila kot omarico. Tanja

vajanesa  

član od: 16.4.2007

sporočila: 99

15. avg 2007 18:08

Pri nas pa električni pekač redno uporabljamo in smo zelo zadovoljni z njim. Tega velikega imamo že kr kakšno leto, manjšega pa je letos dobil mož za rojstni dan, in je zelo praktičen, v njem pripravljam vse vrste mesa, tudi krompir, pa še praktično je kadar se peče na žaru večja količina mesa ga zunaj priključim, dam na najnižjo temperaturo in meso lepo ostane toplo. Mislim pa da se dobi v TUŠ trgovinah ta mali pekač, tudi v Hoferju sem ga videla pred nekaj časa. vajanesa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti