Dieta pri težavah s ščitnico

Vesnuska  

član od: 1.1.2011

sporočila: 944

9. maj 2015 18:58

babka ni za za kaj :D Svoj dragocen čas sem želela porabiti za rešitev nesporazuma, ob tem pa sem seveda pozabila(neumna jaz!), da enim to sploh ni v interesu  

 

Vesnuska

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

9. maj 2015 20:11

[citat=--babka1951--]

[citat=--limnol--]

Ajoj, pa smo spet tam. Manjka še soda bikarbona. Pa magnezijev klorid, mogoče kandida.


Sonja[/citat

limnol, Sonja...tu se pa bom oglasila in ti močno nasprotovala pri tvojih dvomih...

Moj prvi vnuk je pred več, kot dvajsetimi leti bil dojenček, ki je pri dveh mesecih in pol zbolel za uroinfektom, več tednov se je zdravil na otroški kliniki, ko je en dan prišla mimo mlada zdravnica in vprašala njegovo mamico...gospa, ali so vašemu fantku že naredili pregled za ščitnico??? Naša snaha je ostala okamenela. Seveda ne. In temu fantku so potem naredili vse teste in preglede, ker so sumili, da je z njegovo ščitnico nekaj narobe. In res je bilo in to zelo hudo!!! V vseh teh letih je fant premagal bolezen, tako govorijo... tebi bi samo rada rekla, včasih je fajn kaj premisliti, preden stresaš neumnosti katerim  nisi dorasla... oprosti, včasih vsem nam soliš pamet, tu si pa na celi črti s svojim znanjem pogrnila!!! Z vsem spoštovanjem podpiram tiste, ki se s to boleznijo soočate, glave dvignite, se da pozdraviti...jaz se sedaj borim z demenco, ne da se jo še pozdraviti, lahko jo zaviramo, ko zadnja zdravila, ki jih imamo na razpolago ne delujejo več, je za bolnika neizogiben konec. Konec zanj, za svojce in boj z našo družbo se zopet začne, ne omagajte, ne klonite ljudje...



"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951[/citat]

 

babka, oprosti, ampak tole je bilo pa povsem nepotrebno. Limnol se je obregnila ob tisin zapis, pa še zelo mila je bila, in mi ni jasno, zakaj si tako gnevno odreairala na limnolino pikro pripombo, ki je šla na tisin račun. Povsem upravičeno seveda, ker ščitnico zdravit s pomočjo zapisov na interentu je pa le malo prehuda, se ti ne zdi?

 

V čem je limnol pogrnila s svojim znanjem, kot ji očitaš? ... Napisala si: "oprosti, včasih vsem nam soliš pamet, tu si pa na celi črti s svojim znanjem pogrnila!!!"  A je s tem pogrnila, ko je ocenila, da je napaberkovano po internetu  vendarle premalo za težave s ščitnico, kar sicer tisa zagovarja?

 

Razmem, da si jezna in da kdaj ni tvoj dan, vsem se nam dogaja, a ko že sekamo okoli sebe, dajmo vsaj na pravi naslov.

mamamia

Vesnuska  

član od: 1.1.2011

sporočila: 944

9. maj 2015 20:18

mamamia zapravljaš čas, kot sem ga jaz 

Vesnuska

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

9. maj 2015 21:26

Vesnuska je napisal/a:

mamamia zapravljaš čas, kot sem ga jaz 



Vesnuska

 

Upanje umira zadnje ...

mamamia

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5187

9. maj 2015 21:50

Punce, pomlad je, dajmo raje

Sonja

Valchi  

član od: 15.1.2015

sporočila: 71

11. maj 2015 10:28

Spoštovane članice, sotrpinke.

 

 

Hvala za vse nasvete. Več ljudi več ve, zato sem "obudila" to temo. Sem 15 let na ščitničnih hormonih in iščem kakšno rešitev, ki ne bi bila krajšnica do hujšanja. Med tem sem tudi povečala vrednost, a sem v takih letih, ki verjetno tudi mena že trka na vrata in tu je začaran krog. Ščitnica se mi suši, en dan bom brez nje.

 

Gospe, ki pa je napisala, da ima demenco pa želim samo to, da je optimistična in z zdravili zajezi napredek bolezni tern še vedno ostane duhovita in prisotna  na teh straneh. Ostalim pa en velik HVALA za vaš čas, ki ste si ga vzele zame in ostale sotrpinke.

Valchi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti