Razvajanja v dvoje ...

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

18. jul 2007 14:43

jade je napisal/a:

 100 evrov za par uric? Grem raje otavo obračat ven na sonce, pa imam zastonj savno, solarij in fitness.

 

jade
Hehe, to pa res. To imam jaz, kadar grem poleti k mami na obisk, pa še čvekam lahko z njo:) Jelenckova

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

18. jul 2007 14:48

Hej, Jade, začni rentat romantiko na kmetiji. Sej veš, je zabavno po senu skakat... (mi blokarji tega nimamo...).

(Zadeva je bila taka, da sva se s sošolko odločili, da si za končan letnik špogava nekaj samo zase, za cel dan. Sva vzeli dopust in vse).

Jaz sem dala zdele v Laškem 40 € za masažo, 45 min. S tem, da je bilo not toook mrzlo, da sem ratala ledena kocka. Ležiš tam odet v rjuho, uau... In mi ni bilo prijetno. Sem bila na že na dosti boljših masažah.

Potem soba, v kateri sem se masirala ni bila niti malo zatemnjena. Ni glih sproščujoče, če ti sonce v glavo sveti.

Zdraven gradijo in delavci hodijo tik ob oknu gor in dol. Saj nisem med sramežljivimi, ampak sem vseeno upala, da z zunanje strani ne vidijo noter. Pač občutek ni prijeten.

(Pol še ena napaka, sva bili firbčni in šli v center Laškega, na tortico, kavico... No na koncu sva šli v Lj. nazaj).

(glede na to, da sva hoteli jit v Harmonijo in nama je tudi bila v 1. planu, potem sva se pa na hitro odločili za Laško, je bila to pač napaka).

Bo drugič boljše... Hi, hi... Imeli sva se pa vseeno fino!!!!!!!!!!!!!!! In uživali sva tudi!!!!!!!!!!!!!

 

 

lidka

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17785

18. jul 2007 14:58

Lidka, kaj pa je tako strašnega v centru Laškega, da sta pobegnili v prestolnico?????????????? rimljanka

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

18. jul 2007 15:13

Nič ni strašnega, ampak vse je bilo zaprto? Ne vem zakaj... Nisva mogli ne na kavo, o torti sva pa samo sline cedile... Pa sva ga prehodili ene 3x.  : (   Pa sva se odločili, da greva kar nazaj v prestolnico. Na kavo in sladoled, pa je bila ura pravšnja za domov, kot bi bili na šihtu.

lidka

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4732

18. jul 2007 15:20

lidka, na grad bi morali it...tam je pa res kraljevska postrežba, vsaj včasih je bila (me še zdaj stisne, ko se spomnim ene izgubljene stave in sem morala na tistem gradu zadevo poplačat, je pa nobel). Ognjič

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

18. jul 2007 15:25

Hehe, vendy ima point, samo mislim, da življenje ni tako črno belo. Tudi fantje imajo radi romantiko... Ali pa imam jaz tako srečo z njimi; prvi je bil strašno romantičen (precej bolj kot jaz), drugi tudi, čeprav na drug način, sedanji pa je zase vedno trdil, da je neromantičen, pa to sploh ni res, prav hecno... Sem bila čisto paf, ko sem odkrila to romantično dušico v njem - pravi, da prej ni bil tak, ne vem, a mam jaz tak vpliv na fante (čisto nenamenoma) ali pa imam res tako srečo, da vsi taki ratajo... Res pa je, da je pogoj intima, vendar je to tudi pri nas nekak tako, se mi zdi... So pa tudi fantje različni: mojemu so trenirke bolj seksi kot pa čipke, recimo... Vedno bi zbral bombažno perilo (na mojo veliko srečo, hehe;) Hvala za info o učenju striptiza, sem že enkrat iskala kaj podobnega pa nisem nič našla (v klub pa se ravno ne bi šla učit, bi imela to znanje samo za "domaču uporabo"). No, ko mi bojo dovolili spet migat, bom pa probala kaj takega. Čeprav tudi kak z občutkom odplesan orientalski ples naredi svoje, hehe. Ker naslov ni tako zelo specifičen, pa upam, da mi ne boste zamerile, če napišem še par idej za "razvajenje v dvoje", ki so primerne tudi za blokarje, pa za tiste brez denarja, skratka bolj univerzalne: - tortilja čips, v mv pogret nacho sir in tekma (karkoli pač gleda vaš dragi) na tvju ali kak dober film na dvd-ju, zlodan ali kakorkoli pač... Nekateri bojo zraven želeli še pivo (moj ljubi prisega na gosti sok - še ko je šel proslavit svojo punčko, je naročil pivo, naredil dva požirka, vrnil pivo in naročil kokakolo, hehe - ni glih pivec...) - ob tem otroci niti ne motijo, uživate skupaj;) - ledena kavica poleti ali kavica za zaljubljene pozimi servirana v posteljo, predno se zbudijo vsi tisti morebitni otroci, hehe;) - romantična večerja v dvoje na domačem balkončku ali terasi, ob svečkah in najljubši glasbi, hrana po okusu vašega dragega... (ne ga mučit s karpačoti, če ima rajši pečeno meso;) - to pa pride, ko vsi otroci zaspijo;) ok, najin otrok trenutno ne spi in grema kuhat kosilo;) več naslednjič Veri

senka  

član od: 19.11.2005

sporočila: 343

18. jul 2007 21:32

vem da je potrebno moške razvajat,nimaš kaj .Romantika je huda reč ,sveče ,masaža ampak za tiste romantike katerih je tako malo,srečna tista ko ga ima.Jaz nisem te sreče,imam podedovanega maminega sinčka(/sej ni v zadnjem stadiju),tako da je mene romantika minila kr hitro. senka

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

19. jul 2007 0:26

Bila sva v Laškem - Apolonova kopel - nama je bulo superrrrrr! Res ni "špica" elegant - je pa v prvi vrsti sproščujoče. Potem pa sprehod po njihovem čudovitem parku - do picerije "na vogalu", tam sem jedla zelo okusno "deviško pizzo" - skratka nepozabni trenutki-čudovito preživet popoldan, ki se je prevesil še v čudovitejšo noč. galja

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17785

19. jul 2007 8:23

No, galja, ona picerija na vogalu je tudi Špica, tako je njeno ime. rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

malo za hecsijasaja
Kaj jutri za kosilo?johana
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti