Kdaj in kod v soboto na morje?

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

18. jul 2007 9:05

Ne vem no, ampak do Pule pa ja ni tako daleč, ne glede na to, od kod iz Slo. se štarta. Iz Lj. kake tri ure vožnje, če pa se hočeš izogniti kakršnikoli koloni, je pa najbolje, da si v glavi odmisliš idejo, kako se boš ob pol enih namakal v morju. Lepo na izi. Pleme spravi v klimatiziran avto ob 14. uri in potem ste lepo ob 17. uri na lokaciji. Takrat bo že minila tista histerija okoli prevzema sobe in vi se boste lepo v miru namestili in ob 18. uri se lepo prileže eno kopanje. Če pa greste kampirati: tudi če štartaš ob ne vem kakšni uri zjutraj - najboljše mesto bo v vsakem primeru dobil nekdo, ki je bil prej tam (tu se ne da zmagati). In če nimaš najboljšega mesta, so pa tudi vsa ostala enako dobra (v vsakem primeru se boste na počitnicah zapletali v vrvi drugih šotorov). Vendelina jr.

lonygirl  

član od: 13.12.2002

sporočila: 167

18. jul 2007 11:35

Ko sem šla pred tremi tedni ob 5ih zjutraj iz Krka v Slovenijo, ni bilo v smeri Slovenija-Krk žive duše. Pri poročilih ob 13h pa je že bilo povedano, da so na cestah strašanske gneče. Moj nasvet: ali sredi noči, ali pa tako kot je napisala Vendelina. Lp Lp, polona

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

18. jul 2007 13:16

V Pulo peljite v Črnem kalu dol z avtoceste, na Buzet, po stari cesti skozi Istro, pa iz Buzeta skozi Lupoglav in tam na polovično AC do PUle.

greš torej na Sočergo in potem tam dalje, hrvaški prehod so Požane. Prevejano vsako leto pet krat. Potujemo pa vedno čez dan ali pa zgodaj zvečer.  Mamamia

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti