Čiščenje umetnega usnja?

sterkuš  

član od: 19.5.2007

sporočila: 103

tema odprta - 29. maj 2007 19:04 | ogledi: 14.831 | odgovori: 4

mene pa zanima ali ima kdo kakšen nasvet oziroma idejo s čim čistite oziroma negujete umetno usnje?imam namreč trosed iz umetnega usnja bež barve.hvala že v naprej.romi

romi1

balea  

član od: 28.9.2005

sporočila: 40

29. jun 2007 11:28

Pozdravljena Malo pozno pa upam da vseeno dobiš odgovor.Ker prodajam sedežne iz umetnega usnja ti priporočam da ga čistiš z destilirano vodo,obvezno ker navadna voda pusti madeže,in bombažno krpo.Drugače pa v Rutarju prodajajo čistilo za umetno usnje,cena prib 25 eurov in ti povem iz svojih izkušenj da je dobro.Zraven je priložena ena gobica,naredi se pena in s tem sčistiš,pustiš peno nekje 15 minut gor in z bombažno krpo obrišeš.To je to,vem pa da deluje.Lep pozdrav balea

sterkuš  

član od: 19.5.2007

sporočila: 103

29. jun 2007 16:51

najlepša hvala za odgovor.sem že mislila da nihče nima sedežne iz um.usnja. romi1

balea  

član od: 28.9.2005

sporočila: 40

30. jun 2007 21:33

zakaj pa ne bi noben mel iz umetnega usnja,jih je ogromno verjemi,je pa zdaj že taka velika emitacija usnja,da ko prideš na obisk ne veš če nisi v tej stroki kaj je pravo kaj pa umetno.mi prodamo ogromno umetnega usnja,je praktično ni pršic ni praha,pa še ugodna cena je,idelano je za male otroke.ker je ugodna cena nam garniture ni težko menjat čez 6,7 let,če pa damo za dobro pravo usnje 3000 eurov pa bomo premislili če se je naveličamo če jo bomo dali vstran.pri pravem ampak res dobrem usnju je tud problem če pade kapljica vode gor,ga ne spraviš več dol. lep pozdrav vsem balea

wuk  

član od: 28.5.2009

sporočila: 1

28. maj 2009 0:08

pozna kdo firmo z umetnim usnjem http://www.umetno-usnje.si ? kej iskušenj? hvala wuk

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti