31. maj 2007 12:17
Črvivih ne pobiram,če pa se črvi dobro skrijejo,so si pa sami krivi...
31. maj 2007 12:17
Črvivih ne pobiram,če pa se črvi dobro skrijejo,so si pa sami krivi...
31. maj 2007 12:29
nekateri pravijo, da grejo črvi pri sušenju ven, samo jaz jim ne verjamem, raje črvive vržem stran klavdija
1. jun 2007 9:01
ja res je pri sušenju gob grejo črvi ven,tudi če sušiš čisto zdrave gobe lahko opaziš črvičke ki grejo vn slavapikola
1. jun 2007 12:14
Danes je na Celjski tržnici že malo več gobic.Kar precej lisičk in nekaj manjših jurčkov. Torej RASTEJO!!!!!
Lep dan vsem!
Romanad
2. jun 2007 19:38
Včere popoldne sn našla 6 lepih jurčkov. Teren: Pohorje. tumpika
2. jun 2007 19:54
Pri nas pa še nič...razen borovnic.Mnjami jami...ampak tud v naše hoste bodo prišle.Wiii...mmm lisičke s smetano,gobova juha,vloženi jurčki...I can"t vait Roncolino
13. jun 2007 21:00
No a je že kaj novega na obzorju. Jaz sem našla (okolica Lj) samo pet lisičk, tako da sem potem kar rajši borovnice nabirala. SILVA
14. jun 2007 7:19
Gobe rastejo tudi v okolici Lj (točnih mest ne izdam :)). Opažam pa, da jurčki rastejo predvsem na obrobju (in to ajdovčki), lisičke se pa skrivajo pod listjem, tako, da je treba kar malo pobrskati, so pa ogrooomne. Veselo gobarjenje vsem!! smrečica
14. jun 2007 7:41
Po zanesljivih infomacijah - boge rastejo kot po dežju na področju Kolpe. Veronika
14. avg 2007 7:56
Pozdravljeni!
Že kje rastejo gobice? Tako težko čakam.
Romanad
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pure testenine z dimljenim lososom

Jajčevci s sirom na veganski način