Telovadba - pilates

neznan uporabnik

tema odprta - 3. maj 2007 20:04 | ogledi: 1.863 | odgovori: 4

Poletje se nezadržno bliža in meni voda teče v grlo... Da bomo to še "pokurile" kar skuhamo in še pojemo, se dajmo malo pogovarjat tudi o telovadbi. Kakšno mnenje imate o vajah pilates. Jaz sem si kupila cd-je, pa so kar zahtevne vaje, ne glede na to, da sem po naravi (ne glede na kg) še kar elastična.

Malo pokomentirajte vaše izkušnje

zoja1

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

3. maj 2007 20:27

Meni je pilates super, čeprav ga ne delam več. Hodila sem na vodeno vadbo, tako da smo postopoma povečevale zahtevnost vaj in pa vaditeljica je bila zelo pozorna na vsako posebej, tako da je prilagodila posamezne vaje vsaki posebej. Telo se mi je lepo oblikovalo. Aja, pozorna bodi na to, da imaš križ na tleh, kadar so noge v zraku oziroma upognjen, tako da gre roka spodaj, kadar so noge na tleh. Mislim da smo v eni temi že govorile o tem, vendar nimam sreče pri iskanju...

Pesnica  

član od: 11.1.2006

sporočila: 259

3. maj 2007 22:01

Pilates je res super vadba, ampak nujni pogoj je, da ga pravilno izvajaš. Po mojem mnenju moraš obvezno začeti s dobrim vodstvom. Ne samo, da ti vaje pravilno pokažejo, pomembno je, da se jih ti naučiš izvajati. Pri pilatesu je bolj kot samo gibanje, ki ga vidiš, pomembno tisto, ki ga sploh ne vidiš. Zato se pilatesa skorajda ne moreš naučiti sama s cd-ja. Vsaj za začetek pojdi raje na tečaj. Pesnica

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

4. maj 2007 8:33

Darling, če ti "teče voda v grlo" - zakaj za božjo voljo potem še vedno sprašuješ kako in kaj in kupuješ CD-je in odlagaš telesno vajo? Sklece, počepi, trbušnjaki, tek, kolo, tega se loti. Čisto vsega pa tudi ni treba prediskutirati s kuharji.. Vendelina jr.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti