Up.ime:
Geslo:
Pomoč pri prijavi
Kulinarična Slovenija

Kulinarični forumi/Recepti/Nasveti

priprava mlincev

Avtor: bina  
Član od: 13.12.2002
poslanih sporočil:181

Tema odprta - 24. feb 2007 18:36
Število ogledov: 8281, odgovorov: 4

Zanima me na kakšen način lahko pripraviš mlince. Vedno sem najprej spekla piščanca in nato še prepražila mlince (seveda predhodno namočene). Ker tokrat pripravljam večjo količino, se bo piščanec pekel na tiganu, zunaj, zato je taka priprava nemogoča, zaradi prevelike količine olja. Kaj lahko storim, da bodo mlinci vseeno okusni?

 

bina

Avtor: kobra 1  

Član od: 15.6.2006
poslanih sporočil:1865
Odgovor z dne - 24. feb 2007 18:52

Avtor: kobra 1  

Član od: 15.6.2006
poslanih sporočil:1865
Odgovor z dne - 24. feb 2007 18:55

Bina, sem spregledala, da sprašuješ ze za narejene mlince.

Pozdravček,

 

kobra 1

 

Sporočilo je spremenil(a) kobra 1 dne 24. feb 2007 18:55:54

Avtor: bina  

Član od: 13.12.2002
poslanih sporočil:181
Odgovor z dne - 24. feb 2007 18:59

Ni problema, vsak nasvet dobrodošel.

Hvala

 

bina

Avtor: rimljanka  

Član od: 14.2.2005
poslanih sporočil:15335
Odgovor z dne - 24. feb 2007 20:16

Namočene mlince pač zabeli s toliko tistega soka, ki se bo nabral pri peki piščanca (zgoraj bo olje, spodaj pa se običajno nabere sok), malo maščobe ne bo škodilo, pa nasekljan peteršilj, pa bo.

Lahko bi jih pa kar z malo ocvirki zabelila, pa peteršilj seveda tudi sodi zraven.

 

rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Napišite mnenje

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.