Na dopustu sem jedla božansko marmelado oz. bil je bolj džem, ki je bilo pripravljeno iz suhih sliv. Ali je mogoče že kakšen to pripravljal ali pa vsaj kupoval? Že v naprej hvala za kakšen namig za pripravo.
Pozdravček Mateja
tejča
Na dopustu sem jedla božansko marmelado oz. bil je bolj džem, ki je bilo pripravljeno iz suhih sliv. Ali je mogoče že kakšen to pripravljal ali pa vsaj kupoval? Že v naprej hvala za kakšen namig za pripravo.
Pozdravček Mateja
tejča
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
malo za hec | sijasaja |
Kaj danes za zajtrk | Majda Marianne |
MOJ vrt | malaga |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kitajski kruh
Tajski rdeči curry