Pozdravljeni, namen imam skuhati breskovo marmelado ampak bi rada uporabila čim manj kemije. Kaj pravite na agar agar? Nimam čisto nič izkušenj z njim, ali je mogoče še kak drug način? Hvala za odgovore
PetraM
Pozdravljeni, namen imam skuhati breskovo marmelado ampak bi rada uporabila čim manj kemije. Kaj pravite na agar agar? Nimam čisto nič izkušenj z njim, ali je mogoče še kak drug način? Hvala za odgovore
PetraM
23. jul 2011 18:06
Odprta tema enakega naslova, nadaljute v njej, prosim.
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1245 marmelada
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
malo za hec | sijasaja |
Kaj danes za zajtrk | Majda Marianne |
MOJ vrt | malaga |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Moj domači kruh
Dušeno rdeče zelje