Marmelada v pecivih

Mic  

član od: 18.3.2007

sporočila: 197

tema odprta - 13. avg 2009 14:02 | ogledi: 5.025 | odgovori: 3

Nakuhala sem že kar nekaj (dobre) marmelade, pa bi jo rada uporabila tudi pri peki peciva. Mislim na marmelado in enake cele sadeže v piti, zavitku.... Ima katera kaj izkušenj s tem? Hvala lepa za nasvete.

Mic

Roncolino  

član od: 26.3.2007

sporočila: 1464

13. avg 2009 15:45

Moja botrca speče biskvit,ga namaže s slivovim đemom povrhu pa nadeva stepene beljake s koksovo moke in zapeče.Meni je to njeno najbolše pecivo Roncolino

neznan uporabnik

13. avg 2009 17:52

Zelo okusno pecivo z marmelado in sadjem je tole http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=5759 Meni najljubša jabolčna pita. Sicer pa buhtlji, kifeljci, linške oči, sacher torta ... klasika. Jaz si žlico fine marmelade dam v navaden jogurt. Veliko bolje kot kupljen sadni jogurt. jancka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti