Up.ime:
Geslo:
Pomoč pri prijavi
Kulinarična Slovenija

Kulinarični forumi/Recepti/Nasveti

FILANE PAPRIKE

Avtor: kohica  
Član od: 30.1.2007
poslanih sporočil:493

Tema odprta - 25. sep 2008 18:31
Število ogledov: 8661, odgovorov: 9

Iščem recept za vegetarijanske filane paprike ,v katerih naj ne bi bilo krompirja,soje. Omaka naj bi bila paradižnikova.Ima katera kakšno idejo?

Avtor: ežoj  

Član od: 24.2.2006
poslanih sporočil:6281
Odgovor z dne - 25. sep 2008 18:34

pol ti ne ostane drugega kot riž ( ali pa morda:  proso, ješprenj ), z zelenjavo in začimbami!

 

ežoj

Avtor: linolina  

Član od: 15.3.2008
poslanih sporočil:479
Odgovor z dne - 25. sep 2008 19:55

Namesto riža poizkusi z lečo. Preizkušeno dobre.

 

linolina

Avtor: evagirl  

Član od: 4.10.2007
poslanih sporočil:276
Odgovor z dne - 25. sep 2008 20:01

pa sir meni ful paša notr... z različnimi kombinacijami,krompir si rekla ne,lahko bučke naribaš...

 

evagirl

Avtor: Jelenckova  

Član od: 30.3.2005
poslanih sporočil:2053
Odgovor z dne - 25. sep 2008 20:17

Notri lahko daš ali korenček, grah, kolerbico, bučke,...narezano na drobne kocke ali naribano in prepraženo. Namesto riža lahko uporabiš tudi ječmenovo kašo ali pa čičeriko,..ipd. Osebno imam rada nadev iz ajdove kaše, sladke smetane, bučkinega mesa in enega jajca. S tem napolnim bučke gor pa nariban sir. Po moje bi lahko naredila isto s papriko, sir bi pač izpustila.

 

Jelenckova

Avtor: katka lopatka  

Član od: 1.12.2006
poslanih sporočil:4973
Odgovor z dne - 25. sep 2008 20:40

Meni pa tuna, samo ne vem, če kohica sprejme ribe :)

 

katka http://katka-lopatka.moj-album.com/

Avtor: anitram1  

Član od: 18.6.2008
poslanih sporočil:599
Odgovor z dne - 26. sep 2008 20:56

pa menda tudi šampinjoni

 

anitram1

Avtor: Vanilija  

Član od: 18.8.2005
poslanih sporočil:196
Odgovor z dne - 26. sep 2008 21:15

Jaz sem jih že delala po klasičnem receptu, samo meso sem nadomestila s sojinimi koščki. Imajo sicer drugačen okus kot klasične, a so mi bile vseeno dobre.

 

Vanilija

Avtor: Reca  

Član od: 1.3.2004
poslanih sporočil:3814
Odgovor z dne - 26. sep 2008 23:06

Tudi kvinoja in kuskus sta fajn. Če primešašna kocke narezano moccarelo bo super. Na tvojem mestu bi dodala še malček pinjol in kako baziliko. Mogoče je še kaka dišava, katero prav posebaj obožuješ. Kuskus pa nebi skuhala klasično ampak bi ga soparila.

 

lp Vesna

Avtor: Lucijica  

Član od: 21.3.2004
poslanih sporočil:111
Odgovor z dne - 27. sep 2008 0:08

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Napišite mnenje

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.