Kisla smetana

maserka  

član od: 19.5.2006

sporočila: 212

tema odprta - 18. jul 2008 18:40 | ogledi: 5.641 | odgovori: 17

Živjo, ker je bil prej v planu en recept sedaj pa je fešta odpadla me zanima kam naj sedaj z 2 tavlkima kislima smetanama? (nekaj na hitro)

hvala :)

maserka

delfincek35  

član od: 1.7.2008

sporočila: 9

18. jul 2008 19:04

Lahko narediš orehovo rolado, ki jo namažeš s kislo smetano, v sredino pa daš banano. Mislim, da je recept nekje v bazi, ga boš lažje našla kot jaz. Je pa to enostavna in hitra sladica. Drugega mi trenutno ne pride na misel. lp delfincek35

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

18. jul 2008 19:11

Čokoladni biskvit, razreži, namaži z marmelado, namaži s kislo smetano, pokrij, čokoladna glazura in voila. Atina

tanjaj  

član od: 15.6.2007

sporočila: 918

18. jul 2008 19:57

tudi jaz naredim orehovo rulado - 8 jajc, 8 žlic sladkorja, 10dag orehov , spečeš in namažeš z kislo smetano. najboljša rolada! tanjaj

anitram1  

član od: 18.6.2008

sporočila: 609

18. jul 2008 19:58

če ne pride v poštev nič drugega jo daj zmrznit, anitram1

Ninja24  

član od: 31.3.2007

sporočila: 2692

18. jul 2008 20:08

Pehtranov biskvit iz baze, ki ima za nadev kislo smetano. Naši pravijo, da je še boljše od pehtranove potice. Ninja24

ibiza  

član od: 4.10.2005

sporočila: 688

18. jul 2008 20:55

Mehki flancati iz baze, Skutino pecivo za požrešne sosede, ...lp pero

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17785

18. jul 2008 21:11

kumarična solata s kislo smetano, da ne boste samo sladko jedli....lahko pa masovnik narediš...ali pa stroji fižol zabeliš s kislo smetano...

maserka  

član od: 19.5.2006

sporočila: 212

19. jul 2008 9:26

hvala punce/fantje grem danes v akcijo, bo verjetno solatka s kumarcami pa rulada .... maserka

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

19. jul 2008 14:04

Kisla smetana obstoji v hladilniku tudi par dni čez rok- preverjeno, se ne pokvari! galja

tadeja 13  

član od: 8.11.2007

sporočila: 226

19. jul 2008 14:16

Lahko jo tudi namažeš na kruh, meni je to zelo dobro.. tadeja 13

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti