Up.ime:
Geslo:
Pomoč pri prijavi
Kulinarična Slovenija
Ocenjevanje lokalov

Ocena lokala: Gostilna pri Bitencu Toško čelo

Kraj: Ljubljana-Toško čelo

Ocenjuje: aude sapere  
Ocena objavljena dne: 13.10.2011

Skupna ocena: 24

Všeč nam je biloNismo bili zadovoljni

Sama izkušnja, ki da odlično izhodišče za nadaljnja ocenjevanja. Dvomim namreč, da bi v zvezi s hrano in pijačo lahko doživeli kaj bistveno slabšega kot v tej gostilni, tako da izkušnja lahko služi kot odlično merilo za naprej.

Obisk torej priporočam, zaradi izkušnje, pa tudi zato, ker lahko samo kaj spijete in uživate v čudovitem razgledu s terase na Ljubljansko kotlino.
No, pa razgled je ob lepem dnevu tudi čudovit..

Hrano in pijačo.. Pri gobovi juhi (3€) nisem mogel verjeti očem, ko je prišla na mizo-rdečkaste barve kot ribja juha, popolnoma brez okusa (razen po soli), skorajda bistra, notri pa 4 (z besedo: štirje) majhni koščki gob. Natakar jo je seveda suvereno in lojalno, a ne preveč prepričljivo, branil, kar mu štejem v plus. Ne spomnim se tudi, kdaj nazadnje sem jedel tako gumijasto telečjo pečenko s popolnoma presoljeno omako iz kock (9€). Pravzaprav je bolj spominjala na kakšno večkrat pogreto in ne dovolj skuhano staro govedino, ampak vprašati si nisem drznil, da ne bi še bolj razkuril natakarja. Solata je bila kar v redu, a popolnoma brez začimb-sicer sem prosil za kis in olje, ampak, kot rečeno, je bil natakar kar precej v stresu (vsega skupaj nas je bilo ca. 10 gostov, od katerih je večina pila kavo oz. pivo), tako da nisem vztrajal. Odprti refošk za ponosno ceno 1,2€/dl oz. 12€ liter je bil čista katastrofa-brez okusa, voden, na meji skisanosti. Pa da ne pozabim parkiranja - prostora je ob gostilni sicer kar nekaj, za gostilno pa je čisto blizu še ena hiša, vmes dvorišče, zato sem parkiral tam. No, izkazalo se je, da to ne sodi h gostilni (kar sicer ni nikjer označeno), za to sem skorajda povzročil mini kmečki upor oz. živčni napad lokalnega veseljaka.POSTREŽBA 4
IZBIRA 2
CENE 2
KVALITETA JEDI 1
PARKIRANJE 3
SANITARIJE 3

Komentar LOKALA

Je obiskovalec ocenil vaš lokal in bi radi podali svoj komentar? Pošljite ga na naš email, da ga objavimo!